حرکت شهدای هویزه، عزل بنی صدر را رقم زد
شهردار تهران: حرکت شهدای هویزه بود که موجب عزل بنی صدر و تسلط نیروهای انقلابی و متدین به فرماندهی حضرت امام شد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، محمدباقر قالیباف در سی و ششمین سالگرد شهادت شهید علم الهدی و یارانش که در همایشی با عنوان از هویزه تا حرم که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد افزود: شهدای هویزه نام و یادشان برای همیشه تاریخ باقی خواهد ماند.
وی گفت: در شش ماه نخست دفاع مقدس شاهد نوعی سیاست زدگی بودیم و فرماندهی کل قوا آن موقع در اختیار بنی صدر بود.
قالیباف افزود: تشتت آراء و اختلاف نظرها زیاد بود و حرفهای آن روز شهید بهشتی را نباید از یاد برد.
وی به کارشکنی های بنی صدر در اوایل دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در ماه های پایانی سال 59 وقتی که پشت خاکریزها می رفتیم به جای صدای اذان و زیارت عاشورا موسیقی های مبتذل می شنیدیم و هیچ اسلحه ای در اختیار انقلابیون قرار نمی دادند و وقتی که عملیات هویزه آغاز شد رزمندگان نشان دادند که چگونه می توان با اتکا به خدا بر دشمن غلبه کرد.
شهردار تهران به عظمت حرکت شهدای هویزه اشاره کرد و افزود: ما از سال 60 به بعد در جبهه ها شاهد افتخاراتی بودیم.
قالیباف در بخش دیگری از سخنانش به جهان دو قطبی دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: آن زمان کشورها یا به اتحاد جماهیر شوروی و یا به آمریکا وابسته بودند و با وجود اینکه میان این دو قطب هیچ هماهنگی نظامی و اقتصادی وجود نداشت اما در دوران دفاع مقدس دست به دست هم دادند و مقابل ایران ایستادند.
وی افزود: به این ترتیب که در دوران دفاع مقدس هم تانک های روسی و مستشاران شرقی بود و هم تجهیزات نظامی غربی ها به چشم می خورد و دولت های پادشاهی وابسته حوزه خلیج فارس هم پول های باد آورده خود را در اختیار صدام قرار داده بودند.
قالیباف افزود: در دوران دفاع مقدس از حدود 36 کشور اسیر داشتیم.
وی در ادامه به حرکت شهدای هویزه و دیگر شهدای دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: آنها نشان دادند که با دست خالی و با روحیه جهادی می توان به پیروزی رسید.
شهردار تهران افزود: آن زمان که قطعنامه 598 پذیرفته شد، برخی می گفتند چرا جنگ پس از آزادی خرمشهر ادامه پیدا کرد؟
قالیباف گفت: آن روز که این قطعنامه تصویب شد هنوز همه مناطق اساسی ما در اشغال دشمن بود و ما به آن قطعنامه دل نبسته بودیم اما برخی می گفتند چرا جنگ را ادامه دادید؟ اما امروز که سی سال از پایان جنگ می گذرد بدون شک خیلی ها فهمیده اند که ثمره مقاومت همان بود که انجام داده بودیم.
وی افزود: حتی در روزهای دفاع مقدس برخی رزمندگان هم انتظار نداشتند که حتی بتوانند خاکریزهایشان را حفظ کنند.
قالیباف گفت: در جنگ میان آمریکا و عراق برخی ها گفتند به کمک صدام برویم اما تصمیم داهیانه مقام معظم رهبری اجازه این اقدام را نداد و کسانی این حرفها را می زدند که در زمان پذیرش قطعنامه 598 می گفتند چرا جنگ پس از آزادی خرمشهر ادامه یافت؟
وی در ادامه به برخی شعارهای فتنه گران در سال 88 اشاره کرد و افزود: همان روزها با سردار سلیمانی برای اقامه نماز جمعه در بلوار کشاورز بودیم که جمعیتی هزار نفری همانند تشکل های چپ مکتبی نه چپ سیاسی پا به زمین می کوبیدند و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران را سر می دادند.
شهردار تهران گفت: ما در شش ماه ابتدایی دوران دفاع مقدس هم مشکلاتی داشتیم مبنی بر اینکه به فرزندان اصیل انقلاب اجازه حضور نمی دادند و همان موقع هم با افرادی مواجه بودیم که مشابه شعارهای نه غزه نه لبنان را سر می دادند.
قالیباف به تشابه میان شهدای هویزه و شهدای مدافع حرم اشاره کرد و افزود: شهدای مدافع حرم هم غریب هستند و هم مظلوم.
وی گفت: درست است که امروز شهدای مدافع حرم با عزت تشییع می شوند اما این شهدا در روزهای اول مانند الآن تشییع نمی شدند و حتی رسانه ملی آن طور که باید و شاید برای این شهدا مایه نمی گذاشت.
قالیباف افزود: آنها که موافق حضور شهدای مدافع حرم در سوریه نبودند اکنون پی برده اند که چقدر حضور این شهدا در سوریه ضرورت دارد.
در این مراسم نامه شهید علم الهدی به قرارگاه اهواز رونمایی شد.