پخش زنده
امروز: -
دانشگاه فردوسی در یک رتبه بندی بین المللی، دومین دانشگاه سبز کشور پس از زنجان شناخته شد.
نظام رتبهبندی 'گرین متریک' که با هدف ترویج پایداری در آموزش عالی اقدام به ارزیابی و رتبهبندی دانشگاههای جهان بر اساس معیارها و شاخصهای مرتبط با مسایل زیستمحیطی در دانشگاهها می پردازد، فهرست 516 دانشگاه برتر جهان را در سال 2016 منتشر کرده است که از میان دانشگاههای ایران، سه دانشگاه زنجان، فردوسی مشهد و تهران در نتایج آن حضور دارند.
نظام رتبه بندی جهانی دانشگاهی 'گرین متریک' از شش شاخص کلیدی 'محیط زیست و زیرساخت'، 'انرژی و تغییرات اقلیمی'، 'مدیریت پسماند'، 'آب'، 'حمل و نقل'، و 'آموزش' برای رتبه بندی مؤسسه ها استفاده می کند.
دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان سومین دانشگاه کشوربا 67 سال فعالیت از نظر قدمت پس از دانشگاههای تهران و تبریز قرار دارد.
بر اساس چشمانداز سند راهبردی دانشگاه فردوسی مشهد، این دانشگاه در سال 1399 یکی از دو دانشگاه برتر جامع کشور در تولید علم، نظریه پردازی و توسعه فناوری، برخوردار از جایگاه معتبر در بین 10 دانشگاه اول جهان اسلام و جزء 500 دانشگاه ممتاز جهان با هویتی اسلامی- ایرانی است.
هم اکنون بیش از 20 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که حدود 3 هزار و 900 نفر در مقطع دکتری و حدود شش هزار و 500 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در مقطع کارشناسی تحصیل میکنند .
بیش از 800 نفر عضو هیات علمی در دانشگاه مشغول فعالیت هستند که بیش از 780 نفر از آنان دارای مدرک Ph.D. و بیش از 190 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه دارای رتبه استادی یا پروفسوری هستند.
دانشگاه فردوسی مشهدبا بیش از هزار و 300 دانشجوی غیر ایرانی از سراسر جهان، مقام اول را در کشور در زمینه جذب دانشجویان خارجی به خود اختصاص داده است.