بومی سازی سامانه هماهنگی تولید در فولاد مبارکه
سامانه هماهنگی تولید در فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولادمبارکه اصفهان بومی سازی و در این ناحیه راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ مسوول اجرای این طرح و کارشناس طراحی طرح های برق و اتوماسیون واحد مهندسی شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: برای اجرای این طرح بدست متخصصان داخلی حدود 15 میلیارد ریال هزینه و حدود دو میلیارد و 500 میلیون ریال صرفه جویی حاصل شده است.
جواد ابراهیم نژاد افزود: نسخههای پیشین این سامانه با همکاری شرکتهای آلمانی و ایتالیایی در فولاد مبارکه پیادهسازی شده بود که اکنون با دستیابی به دانش فنی آن در داخل هزینه آن به یک ششم خارجی رسیده است.
مهندس فرایند فولادسازی وریخته گری مداوم این شرکت گفت: با راه اندازی این سامانه واحدهای تولیدی جدید همچون ماشین پنج ریختهگری، کورههای پاتیلی 7 و 8 و واحد سولفور زدایی در چرخه خودکار هماهنگی تولید فولادسازی قرار گرفت.
احمد نصر اصفهانی افزود: همچنین با اجرای این طرح امکان بهرهبرداری از ظرفیت کامل آنها و تحقق هدف تولید سالانه هفت میلیون و 200 هزارتن تختال و افزایش کیفیت و تنوع بیشتر محصولات فولاد مبارکه فراهم شده است.
وی گفت: سامانه هماهنگی تولید مهم ترین شبکه اتوماسیون فولادسازی و ریختهگری مداوم، وظیفه برنامهریزی، زمانبندی، ایجاد هماهنگی بین واحدهای مختلف تولیدی سایت فولادسازی و ریختهگری مداوم، جمعآوری اطلاعات تولید و همچنین ارسال آن به شبکه اطلاعات مدیریت فولاد مبارکه(EIS) را به عهده دارد.
مهندس فرایند فولادسازی وریخته گری مداوم شرکت فولادمبارکه اصفهان افزود: برنامهریزی و زمانبندی ذوبها در این واحد ، آزمایشگاه، هماهنگی پاتیل، کنترل توان کورههای قوس، کنترل کیفی تختال و محاسبات دمای ذوب از ویژگی های سامانه هماهنگی تولید در فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولادمبارکه اصفهان است.
احمد نصر اصفهانی گفت: با اجرای این طرح سیستمعامل، پایگاه داده و برنامههای کاربردی ارتقا یافت و واحدهای تولیدی جدید به الگوریتمهای محاسباتی و صفحات کاربری سیستم اضافه شد.
0002