رویکرد جشنواره هنرهای تجسمی فجر بین رشته ای است
دبیر کل نهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: مرزهای رشته ها در نهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی حذف شده و با معرفی ایده های نسل جوان برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، مجتبی آقایی در نشست خبری این جشنواره افزود: آثار اصلی بخش جشنواره در موزه هنرهای
معاصر تهران و بخش بین الملل و مفاخر هنرهای تجسمی در فرهنگسرای نیاوران برگزار می شود که در روز اختتامیه 9 نفر از هنرمندان پیشکسوت که آثار فاخر و ارزشمندی خلق کرده اند با اعطای طوبای زرین و نشان تجسمی قدردانی می شوند.
آقایی گفت: در روز افتتاحیه 3 بهمن، فعالان و حامیان حوزه های تجسمی معرفی می شوند و نشان دریافت می کنند.
وی افزود: باید در این جشنواره هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی و امروز ایران را ارتقاء دهیم. آثاری که ارائه می شود کاملاً منعکس کننده رخدادهای مهم و محوری جامعه به حساب می آید.
دبیر هنری نهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر نیز گفت: نبود مکان مناسب برای ارائه هنرهای تجسمی یکی از علت های ضعف این جشنواره است که باعث شده آثار زیادی به این دوره از جشنواره راه نیابد.
جمشید حقیقتشناس افزود: پارسال 3 درصد از هنرمندان تجسمی در این رویداد شرکت کردند و امسال این مشارکت به 9 درصد رسیده است که این باعث افتخار است و امیدواریم 81 درصد باقیمانده را هم جذب این رویداد کنیم.
وی گفت: فضای چندرسانهای، ویدئوآرت و هنر صامت وارد جشنواره شده است اما از طرفی بخش فیلم از این دوره جشنواره حذف شده است.
دبیر هنری جشنواره هنرهای تجسمی فجر در مورد هزینهها و جوایز جشنواره افزود: امسال یک میلیون تومان برای کمک هزینه ورود اثر به جشنواره در نظر گرفته شده و ارزش جوایز امسال نیز از پارسال بیشتر است.
حقیقتشناس تأکید کرد: ملاک انتخاب آثار، تأثیرگذاری بیشتر در مخاطب بوده و صرف هنری بودن آثار، دلیل انتخاب نبوده است.