گلایه امام جمعه ابرکوه از توقف طرح جی تی ال .... سرو ابرکوه نوشت حجت الاسلام حسینی در خطبه های نماز جمعه با اظهار تاسف از توقف طرح عظیم پالایشگاه نفت و گاز در ابرکوه موسوم به جی تی ال گفته دست های مرموزی مشکل آفرینی کرده و به رغم مطالبات مسئولان شهرستان، عزم عملی از مقامات استان و کشور ندیده ایم .
حکایت بانکهای شهر دارالعباده یزد .... جلیل اتابکی در کانال توفان نوشته گزارش های بانک مرکزی نشون می ده از سال 92 تا سال 95 مبلغ کل سپرده های بانکی استان سه برابر شده و به دوازده هزار و پانصد میلیارد تومان رسیده . بدین ترتیب یزد جزو سه شهر اول سپرده گذاری نسبت به سرانه جمعیت در کشور شده. نویسنده افزوده چه شده که شهر یزد که مردمانش به کارآفرینی وتلاش وکوشش شهره بوده اند همه سپرده گذار وسود بگیر شده اند وآنهم اینچنین شتابان ؟؟
فرش های قیمتی موزه اردکان در معرض نابودی ... همشهری یزد نوشت موزه فرش که از سال 89 در یک خانه تاریخی معروف به «خانه افضلی» راهاندازی شده ، به دلیل همکاری نکردن بهرهبردار و همچنین نبود تجهیزات استاندارد برای حفظ و نگهداری از فرشهای نفیس موجود در آن، با چالشها و مشکلات زیادی روبهروست و نیاز به توجه ویژه مسئولان دارد.
یک اقدام زیبا و خداپسندانه در شهر شاهدیه ، خیرین و واقفین شاهدیه در اقدامی ابتکاری خدمات یک کلینیک را در یک روز هفته رایگان کردند . به این ترتیب هر هفته یک نفر از نیکوکاران این شهر در جهت خیرات اموات خود هزینه های یک روز این درمانگاه رو پذیرا می شه .
و عکسی از برخوردکامیون با تیر برق در منشاد که در کانال خبرگزاری صدا و سیما منتشر شده