جشنواره خوشمزه در تالش
در این جشنواره 71سوادآموز 50 نوع غذای محلی گیلان را عرضه کردند
جشنواره پخت غذاهای محلی امروز در تالش برگزارشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیر آموزش وپرورش تالش گفت : در این جشنواره که به مناسبت هفته سواد آموزی برگزار شد 71 سواد آموز مرکز حرفه آموزی و یادگیری محلی شهید حسین اکبری این شهرستان 50 نوع غذای محلی گیلان را پخته و عرضه کردند.
علی مختاری افزود: ترشه تره ، لونگی ماهی ، ماهی شکم پر، ماهی فیویچ ، میرزا قاسمی ، باقالا قاتوق، سیرقلیه ، آش دوغ ، انواع لبنیات وترشی های محلی از مهم ترین غذاهایی است که در جشنواره پخت غذاهای محلی به نمایش گذاشته شده است.
وی گفت: 250 نفر از این جشنواره یک روزه دیدن کردند.
160 غذای محلی در گیلان پخت می شود.
گیلان متنوع ترین استان در پخت غذای محلی است.