مدیرکل تعاون استان تهران
بیکاری تهران بیشتر از بیکاری کشور
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران میزان بیکاری این استان را بیشتر از میانگین کشوری آن اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، حاتم شاه کرمی در سومین جلسه کارگروه اشتغال استان تهران با بیان اینکه میانگین بیکاری در کشور 12.7 دهم درصد است اما میانگین بیکاری در سه ماه دوم امسال تهران 13.3 درصد بوده است افزود: میانگین بیکاری در سه ماه دوم امسال در مقایسه با سه ماه نخست 0.2 دهم درصد کاهش نشان می دهد.
وی گفت: با توجه به آمارهای متفاوت درباره نرخ بیکاری استان تهران باید این آمارها تجمیع شود و برخی اشتغال ها که با بودجه ملی در استان صورت گرفته است نیز با آمارهای کنونی تجمیع شود که در آن صورت نرخ بیکاری در تهران نیز مانند نرخ کشوری آن خواهد شد.
شاه کرمی با بیان اینکه نرخ بیکاری سال 94 در تهران 8.1 درصد بوده که از میانگین کشوری کمتر بوده است افزود: امسال نیز تا پایان سال میانگین نرخ بیکاری تهران به میانگین کشوری نزدیک خواهد شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: رشد اقتصادی سال 95 تاکنون 0.6 درصد بوده که این رشد در بخش نفت 9.3 درصد و در سایر بخش های صنعت تولید 7.2 درصد بوده است اما در بخش معدن و مسکن رشد منفی داشتیم.
وی اضافه کرد: میزان مشارکت اقتصادی اکنون 41.2 درصد است که بیشتر از آمار سال گذشته است.
شاه کرمی درباره آمارهای شش ماهه نخست امسال نیز گفت: 58 هزار نفر جویندگان کار در استان بوده اند.
وی اضافه کرد: 57 هزار 588 ظرفیت شغلی در تهران ایجاد شده و 21 هزار نفر برای اشتغال معرفی شده اند.
شاه کرمی گفت: 82 هزار نفر کاریابی و 773 نفر اشتغال خانگی داشته اند.
وی افزود: 3 هزار و 151 نفر در بخش تعاونی ها شاغل شده اند و 554 مجوز اشتغال نیزصادر شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: در شش ماه نخست امسال 48 هزار و 912 نفر مقرری بیکاری دریافت کردند که از سال گذشته بیشتر است.
وی گفت: در سال گذشته ، تهران 18 درصد جویندگان کار در کشور، 17.2 درصد فرصت شغلی کشور، 20.4 درصد معرفی به کار در کشور ، 9 درصد کاریابی های در کشور ، 5.3 درصد صدور مجوز اشتغال، و 15 درصد اشتغال در تعاونی های کشور را به خود اختصاص داده بود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: از 4 هزار و 639 بازرسی در شش ماهه نخست امسال بیش از 9 هزار اشتغال بدون مجوز اتباع بیگانه مشاهده شده که 5 هزار نفر آنان جایگزین شده اند و این رقم در سال گذشته 7 هزار و 610 بازرسی و 10 هزار جایگزینی بوده است.
وی افزود: حدود 100 هزار تبعه بیگانه دارای مجوز اشتغال در تهران داریم و 130 هزار تبعه بیگانه نیز بدون مجوز در تهران کار می کنند.