ظرفیت تولید اسانس گیاهان دارویی در هرمزگان
هرمزگان ظرفیت تولید اسانس گیاهان دارویی را دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: براساس شرایط آب وهوایی و زاویه تابش نور خورشید، دراستان هرمزگان می توان بهترین اسانس گیاهان دارویی را تولید وبه بازارهای هدف عرضه کرد.
ناصر حیدری پوری افزود:هم اکنون 16سایت کشت گیاهان دارویی با همکاری بخش خصوصی در استان در حال اجرا است.
وی گفت:به منظور اهداف سیاست اقتصاد مقاومتی، توسعه کشت گیاهان دارویی در اولویت برنامه های سازمان جهاد کشاورزی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه امسال کشاورزان شهرستان رودان کشت گیاهان دارویی جدیدی را آغاز کردند افزود: با تغییر فرهنگ کشاورزی باید توجه بهره برداران را به سمت کشت محصولات اقتصادی از جمله گیاهان دارویی کشاند.
حیدری پوری گفت:آویشن، نعناع فلفلی، مرزنجوش، به لیمو، خار مریم، کدو پوست کاغذی و بابونه از مهمترین ارقام کشت شده در استان هستند.
وی افزود: حفاظت از منابع طبیعی گیاهان دارویی استان، ایجاد اشتغال پایدار، رونق اقتصادی دربخش کشاورزی و جایگزین کردن محصولات کم آب بر، به جای محصولات با نیاز بالای آبی از مهمترین اهداف توسعه کشت گیاهان دارویی در استان است.