با انتقاد از سیاستهای دولت آمریکا؛
رهبر حزب سبزهای آمریکا اذعان کرد کشورش حامی تروریسم است
جیل استاین گفت ایالات متحده از گروههای تروریستی برای برهم زدن اوضاع یک کشور، حمایت مالی می کند و به آنها تسلیحات می دهد.
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری
صداوسیما،به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، دکتر جیل استاین یکی از چهره های سیاسی مطرح در آمریکا است. او در انتخابات ریاست جمهوری اخیر در آمریکا، در مقام رهبر حزب سبزهای این کشور، نامزد انتخابات بود. این نامزد انتخابات نوامبر آمریکا، واشنگتن را به باد انتقاد گرفته و آمریکا را به پشتیبانی از تروریستها به منظور محقق شدن منافع این کشور متهم کرده است.
جیل استاین در پیام توئیتری اخیر خود نوشته است: «اگر نمی دانید باید مستحضر باشید که ایالات متحده از گروههای تروریستی از قبیل القاعده و داعش به هنگام نیاز به آنها برای برهم زدن اوضاع یک کشور، حمایت مالی می کند و به آنها تسلیحات می دهد.» دکتر استاین در زمان رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بارها از سیاستهای اصلی ایالات متحده به علت حمایت از تروریستها انتقاد کرده بود.
آمریکا از مدتها قبل به علت حمایت از تروریستها برای رسیدن به اهدافش از طریق جنگهای نیابتی آماج انتقادها بوده است. در عین حال، آمریکا متهم است که تروریستها را در داخل سوریه، گروههای میانه روی مخالف توصیف کرده است. این گروهها برای سرنگون کردن دولت مشروع بشار اسد رئیس جمهور سوریه تلاش می کنند.
معاون حزب سبزهای آمریکا: مردم آمریکا باید بدانند که واشنگتن عامل بیثباتی منطقه است
همچنین آجامو باراکا معاون حزب سبزهای آمریکا در گفتگو با شبکه تلویزیونی پرس تی وی از شهر کالی در کلمبیا گفت: «دکتر جیل استاین رهبر حزب سبزهای آمریکا و نامزد انتخابات ریاست جمهوری اخیر در پیام توئیتری جدید خودش گفته است آمریکا از گروههای تروریستی برای نیل به اهدافش در منطقه خاورمیانه(غرب آسیا) استفاده می کند. این سخنان جیل استاین شبیه سخنانی است که جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا بیان کرده و از این سخن گفته است که عناصری از دستگاههای اطلاعاتی آمریکا با سعودی ها و افراد دیگری همکاری می کنند که به صورت مستقیم در تامین مالی القاعده و دیگر عناصر جهادی در داخل سوریه مشارکت دارند. هیلاری کلینتون وزیر امورخارجه سابق آمریکا نیز همین سخن را به زبان آورده است و اینکه همین نیروها در تامین مالی القاعده نقش داشته اند. البته همه می دانند که این نیروها از نیروهای دستگاههای اطلاعاتی آمریکا بوده اند. مقالات منتشر شده در نیویورک تایمز و دیگر رسانه های غربی نیز به روشنی موید همین مسئله است. بنابراین، سخن اخیر دکتر جیل استاین به هیچ وجه تازگی ندارد و تکرار سخنانی است که قبلا گفته شده است. اکثر جهانیان و شماری از مردم امریکا نیز دقیقا از این موضوع آگاه هستند.»
وی افزود: « اینکه اعلام شود حامیان تروریستها در منطقه چه کسانی هستند، برای مردم آمریکا مهم است زیرا بخش اعظم افکار عمومی از نقش دولت کشورشان در مسلح کردن این عناصر تروریست و حمایت از آنها، مطلع نیستند. به همین علت، دولت آمریکا می تواند آزادانه هرکاری که می خواهد در این زمینه انجام بدهد. عواقب این اقدامات امریکا، تخریب و کشتارهایی است که در سوریه و بویژه در منطقه حلب شاهد آن هستیم. بنابراین، سخنانی از قبیل سخنان دکتر جیل استاین از نظر تاریخی بسیار اهمیت دارد بویژه باتوجه به اینکه دولت جدیدی در ماه ژانویه در آمریکا در مسند امور قرار می گیرد. دولت جدید امریکا به شدت به سمت اسرائیل گرایش دارد و به دنبال منزوی کردن ایران است. در چنین شرایطی، بسیار مهم است که مردم آمریکا متوجه شوند دولتشان چه نقشی در بازی های منطقه ای ایفا می کند و منافع آمریکا به چه صورت است. مردم امریکا باید بدانند دولت کشورشان در پانزده سال اخیر در منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) چه اقداماتی صورت داده و این اقدامات به چه صورت به بروز بی ثباتی در کل منطقه منجر شده است.»
آجامو باراکا گفت: «سیمور هرش روزنامه نگار معروف در سال دو هزار و هفت مقاله مطرحی نوشت و در آن زمان که همزمان با دولت جرج بوش رئیس جمهور سابق آمریکا بود راهبردهای استفاده شده واشنگتن در افغانستان تشریح شده بود. در ان مقاله گفته شده بود که آمریکا از عناصر شبه نظامی جهادی برای رسیدن به اهداف خودش بهره می گیرد. شاهد آن بودیم که در دوران دولت اوباما از همین سیاست استقبال شد و این سیاست، حتی گسترش پیدا کرد. بنابراین، می بینیم که حمایت از چنین گروههایی بخشی از سیاست کلی آمریکا است. آمریکا به دنبال آن بوده است که با این رویکرد، سیاست تغییر رژیم را دنبال کند و برای این منظور به ایجاد عوامل میدانی در حوزه هایی ازقبیل سوریه مبادرت کرده است.»