استان بوشهر؛
اجرای طرح کاهش وزن کشتار مرغ گوشتی
طرح کاهش وزن کشتارِ مرغ گوشتی در استان بوشهر اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: با هماهنگی صورت گرفته با تشکل مرغداران و دیگر دستگاههای مربوط، در مرحله نخست وزن مرغ به یک کیلو و 800 گرم تا 2 کیلو و 200گرم و در مراحل بعدی وزن مرغ به وزن استاندارد جهانی یعنی یک کیلو و 200 گرم تا یک و نیم کیلوگرم میرسد.
افشین قطبی افزود: مردم استان بوشهر در سالهای اخیر از مرغهای با وزن کمتر از 2 کیلوگرم بیشتر استقبال کردهاند.
وی بهبود سلامت جامعه، کاهش هزینههای تولید، استفاده بهینه از منابع انرژی، کیفیت بالای گوشت و تولید مرغ با وزن استاندارد برای صادرات را از ویژگیهای این طرح عنوان کرد.
اکنون 225 واحد مرغداری با ظرفیت 6 و نیم میلیون قطعه در هر دوره، در استان بوشهر وجود دارد که پارسال بیش از 30 هزارتن گوشت مرغ تولید کردند.