باهدف اجرای طرح ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی جشنواره غذای سالم دردهدشت برپا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد،رئیس مرکز بهداشت شهرستان
کهگیلویه گفت: این جشنواره با هدف تشویق زنان خانه دار به پخت غذا و پیش غذای سالم و استفاده
صحیح از نمک،روغن و قند برپا شد.
محمد هاشم طاعتی افزود: 50 نفر از بانوان خانه دار و رابط مرکز بهداشت با پخت غذا های سالم در این جشنواره شرکت کردند.
طاعتی گفت:با رای کارشناسان تغذیه 10 غذا که در پخت آنها از نمک، مواد قندی و روغن
کمتر استفاده شده بود به عنوان غذای سالم انتخاب و از برگزیدگان تجلیل
شد.