دو نوبته شدن 50 درصد مدارس استان تهران
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: 50 درصد مدارس شهرستان های استان تهران دو نوبته هستند.
فولادوند در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: به دلیل افزایش مهاجرت به شهرستان های استان تهران و افزایش 5 تا 10 درصدی (60 هزار نفری) هر ساله جمعیت دانش آموزی در این منطقه مشکل کمبود مدرسه همچنان باقی است.
وی گفت: باید سرعت ساخت و ساز مدرسه در شهرستان های استان تهران بیشتر از رشد جمعیت دانش آموزی شود تا مدارس دو نوبته کاهش یابد ولی هم اکنون سرعت رشد جمعیت دانش آموزی به ویژه در شهرهای جنوبی استان تهران بیشتر از ساخت و ساز مدرسه است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران افزود: در شهرستان های استان تهران فقط 120 هزار دانش آموز اتباع خارجی مشغول به تحصیل هستند که ملزم به پوشش تحصیلی آنها هستیم و از طرفی انبوه سازان شهرک های اقماری هیچ توجهی به ساخت مدرسه در این شهرک ها نمی کنند.
فولادوند همچنین به سامانه گرمایشی مدارس استان تهران اشاره کرد و گفت: در20 درصد مدارس این استان از بخاری های گازی که ممنوع اعلام شده استفاده می شود که بیشتر شامل مدارس تخریبی و فرسوده است.
وی افزود: مدارسی که توسط برخی پیمانکاران ساخته می شود استاندارد نیست بنابراین شرکت گاز نسبت به نصب انشعاب گاز در این مدارس اقدام نمی کند.
فولادوند تصریح کرد: یک نمونه از این مدارس در پیشوای ورامین بود که شرکت گاز نسبت به نصب انشعاب گاز خودداری کرده است و مدرسه از سایر وسایل گرمایشی برای گرم کردن کلاس ها استفاده می کند.
وی گفت: برنامه آموزش و پرورش حذف بخاری های غیراستاندارد و گازی و جایگزین کردن آنها با سامانه گرمایشی موتورخانه و شوفاژ است.
فولادوند در پایان سخنان خود به کمبود معلم رسمی در مدارس شهرستان های استان تهران هم اشاره کرد و گفت: به دلیل کمبود معلم ما مجبور به استفاده از 100 هزار ساعت معلم حق التدریس هستیم که دلیل آن نیز رشد جمعیت دانش آموزی در این استان است.