پخش زنده
امروز: -
شبکه توزیع آب مناطق ابوذر، کوچه بنفشه و امامت یاسوج در یک ماه اخیر مرمت و اصلاح شد.
قاسم قلندری با بیان اینکه در مناطق ابوذر و کوچه بنفشه بیش از 500 متر لوله 4 اینچ تعویض شد ادامه داد: عملیات تعویض و مرمت لولههای این مناطق هزینهای بالغ بر 700 میلیون ریال در برداشت.
مدیر امور آب و فاضلاب شهری یاسوج همچنین با اشاره به تعویض و مرمت 800 متر از لوله و انشعابات کوی امامت شهر یاسوج گفت: عملیات اصلاح و مرمت شبکه توزیع این منطقه نیز بیش از 750 میلیون ریال هزینه در برداشت.
قلندری کاهش هدررفت آب، جلوگیری از شکستگی مجدد شبکه توزیع و کاهش خسارتهای جانبی را از مزایای اصلاح و مرمت شبکه توزیع در مناطق مذکور دانست و گفت: رفع شکستگی شبکه توزیع آب شرب شهر یاسوج با عزم جدی در حال انجام است.
وی افزود: در روز بیش از 10 مورد رفع شکستگی شبکه توزیع و انشعابات در شهر یاسوج توسط تیم اتفاقات و پیمانکاران آبفای شهری یاسوج انجام می گیرد.