مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی
تولید سالانه 70 تُن گوشت شترمرغ در خراسان شمالی
هشت واحد پرورش شترمرغ استان با ظرفیت پنج هزار و 615قطعه مولد و پرواری فعالیت می کنند
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان شمالی مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در هشت واحد پرورش شترمرغ استان، سالانه 70تُن گوشت به ارزش 21 میلیارد ریال تولید می شود. حسین رضا زاده با اشاره به استقرار این واحدها در شهرستان های فاروج، بجنورد و اسفراین افزود: از هر جوجه شتر مرغ یک ساله 35 تا 40 کیلو گوشت قرمز تولید می شود. وی گفت: شش واحد تولیدی استان شامل 165 قطعه مولد و سه هزار و 300 قطعه پرواری است و واحدهای درحال پرورش نیز شامل دو واحد با ظرفیت 150قطعه مولد و دو هزار قطعه پرواری است. مدیر امور طیور استان مهمترین علت استقبال نکردن از ایجاد واحدهای پرورش شترمرغ را کمبود اعتبارات مالی و مشکلات مرسوم در دریافت تسهیلات بانکی اعلام کرد و گفت: به واحدهای پرواری شترمرغ که دارای پروانه بهره برداری از نظام مهندسی کشاورزی باشند، به ظرفیت 200 تا هزار قطعه، تسهیلات ارائه می شود. شترمرغ، مقاوم در برابر شرایط محیطی و دارای عمر اقتصادی طولانیتر در مقایسه با سایر طیور است.