با کشته شدن 20 نفر در یک معدن غیر قانونی ،
معادن کنگو، منبع مالی قاچاقچیان
65 درصد از معادن طلا در کنگو در اختیار شورشیان و عناصری از نیروهای نظامی این کشور قرار دارد که این معادن پایه اصلی فعالیت یک شبکه بین المللی قاچاق است که ارزش سالانه فعالیت های آن به چهارصد میلیون دلار بالغ می شود.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خبرگزاری شین هوا از کینشاسا، بنا به گفته وزیر امور معادن در استان کیوو جنوبی، این حادثه یکشنبه شب در یک معدن غیرقانونی که گروهی معدنچی به صورت غیرمجاز در آن کار می کردند روی داد.
به گفته آپولینر بولیندی از آنجایی که تعداد زیادی معدنچی در زمان وقوع حادثه در این معدن قرار داشتند این احتمال وجود دارد که تعداد قربانیان افزایش یابد.
حوادث مربوط به معادن در جمهوری دموکراتیک کنگو امری نسبتا رایج است زیرا که معادن زیادی در این کشور به صورت غیرقانونی فعالیت می کنند. طلایی که از این معادن استخراج می شود اغلب برای تامین هزینه های مالی فعالیت های گروه های شورشی به کار می رود. سال قبل بر اثر ریزش دیوار معدنی در جنوب شرق این کشور پانزده معدنچی بر اثر خفگی جان باختند.
منابع قاچاقچیان
سازمان غیردولتی ایناف پروجکت آمریکا که در واشنگتن مستقر است در ماه فوریه در گزارشی اعلام کرد کنترل حدود 65 درصد از معادن طلا در جمهوری دموکراتیک کنگو در اختیار شورشیان و عناصری از نیروهای نظامی این کشور قرار دارد. این معادن پایه اصلی فعالیت یک شبکه بین المللی قاچاق است که ارزش سالانه فعالیت های آن به چهارصد میلیون دلار بالغ می شود.
بر اساس اعلام این سازمان، بیشتر طلای قاچاق شده از این کشور در دبی به فروش می رسد.
بر اساس اعلام اتاق معادن و بازرگانی جمهوری دموکراتیک کنگو هر ماه حدود چهارصد کیلوگرم طلا که به صورت غیرمجاز استخراج شده است از استان کیوو جنوبی خارج می شود.
روند فزاینده خشونت ها
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار، همزمان با آخرین روز ریاست جمهوری ژوزف کابیلا در جمهوری دموکراتیک کنگو نگرانی در مورد وقوع خشونت در این کشور افزایش یافته است.
دوران ریاست جمهوری ژوزف کابیلا در جمهوری دموکراتیک کنگو امروز به اتمام می رسد.
انتخابات ریاست جمهوری این کشور بی دلیل به تعویق افتاد و ژوزف کابیلا جانشینی ندارد. ژوزف کابیلا می تواند تا زمان برگزاری انتخابات به عنوان رییس جمهور در راس قدرت باشد. مذاکرات در این باره به بن بست رسید.
اسقف های کاتولیک جمهوری دموکراتیک کنگو به نقش خود به عنوان میانجی برای حل بحران خاتمه دادند.