• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۲۷۲۳۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۰
بین الملل » سیاسی

سعد حریری: دولت جدید لبنان دولت وفاق ملی است

سعد حریری گفت این دولت بلافاصله ماموریت خود را برای حل آن دسته از مشکلاتی که عمر چند ماهه دارند و همچون مشکل زباله ها، برق و آب قابل حل هستند آغاز خواهد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر؛ سعد حریری نخست وزیر لبنان دولت جدید در این کشور را دولت وفاق ملی خواند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود تصویر

حریری در اظهاراتی تلویزیونی ضمن تشکر از همه کسانی که در تشکیل دولت جدید با او همکاری کردند، به ویژه با تشکر از میشل عون، رئیس جمهور، اظهار داشت دولت جدیدی که امروز تشکیل شد براساس وعده ای که پس از واگذری ماموریت تشکیل کابینه به این جانب، یک دولت وفاق ملی است، این دولت بلافاصله ماموریت خود را برای حل آن دسته از مشکلاتی که عمر چند ماهه دارند و همچون مشکل زباله ها، برق و آب قابل حل هستند آغاز خواهد کرد.»
وی افزود «در حوزه سیاست، اولین ماموریت دولت تلاش برای توافق با پارلمان بر سر قانون جدید انتخابات در کشور خواهد بود، قانونی که در آن نسبت مشارکت گروه ها و سلامت مشارکت در انتخابات مراعات شود (قانون نسبی انتخابات) تا به خواست خدا شاهد برگزاری انتخابات پارلمانی در موعد مقرر، یعنی در نیمه های سال آینده باشیم. با این تعریف می توان نام این دولت را دولت انتخابات نیز نهاد.»
نخست وزیر لبنان ادامه داد «دولت جدید همچنین ثبات امنیتی کشور را که امروز و با وجود شعله ور بودن زبانه های آتش در منطقه، همچنان در لبنان دیده می شود، در راس اولویتش قرار خواهد داد، دور کردن کابینه از پیامدهای منفی بحران سوریه و تلاش برای تحمیل مسئولیت کامل سازمان ملل در حمایت از لبنان در برابر بار سنگین آوارگان از اولویت های دیگر ماست، بار سنگین حضور برادارانی که از وحشیگری ها در سوریه که اتفاقات حلب نمونه ای از آن است گریخته اند.»
سعد حریری تصریح کرد « این دولت، برای این تشکیل نشده است تا اتفاقات گذشته را احیا و بر آداب و سنت های گذشته تمرکز کند چرا که به هر گروه سیاسی به اندازه جایگاهش امتیاز داده است تا زمینه برای توافق بر سر دولت وفاق ملی آماده شود، ما برای حزب الکتائب اللبنانی نیز سمت وزیر مشاور را پیشنهاد داده بودیم اما این حزب با همه اصرار ما، این خواسته ما را رد کرد. یکی از اهداف من این است که در کابینه، وزیر مشاور در امور زنان داشته باشم و در پی آنم تا طرحی را برای ایجاد وزارت امور زنان در کابینه به پارلمان بدهم، تلاش برای تهیه چنین طرحی به دلیل اهمیتی است که معتقدم زنان برای کشور ما و آینده ما دارند.»
نخست وزیر لبنان افزود « به همین مناسبت در پی آن هستیم تا در قانون جدید انتخابات سهمی را برای زنان در مجلس نمایندگان در نظر بگیریم و امیدواریم در این زمینه به سرعت به توافقاتی دست یابیم. انتظار دارم با همکاری وزراء، به سرعت برای تشکیل کمیته تدوین بیانیه وزراتی به توافق برسیم تا هم از پارلمان خواهان رای اعتماد به کابینه شویم و هم برنامه های لازم را برای آغاز رشد اقتصادی و ایجاد فرصت های شغلی برای مردم به ویژه جوانان در کشور تهیه کنیم. این دولت، اولین دولت در دوره ریاست جناب آقای میشل عون بر کشور است، به همین مناسبت از همه می خواهم با در نظر گرفتن منافع کشور با این دولت همکاری کنند چنانچه از مردم لبنان می خواهم امیداور باشند و به توانمندی خود و دولت جدید در مسیر تلاش برای داشتن فردایی بهتر اعتماد کنند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)