درباره شرایط تکواندو ایران گفت: در واقع تکواندو این روزها شرایط خوبی ندارد و اخبار بد آن حال همه را بد کرده است.
به دعوت فدراسیون جهانی تکواندو در مسابقات جایزه بزرگ باکو حضور داشتم و رقابت ها را از نزدیک دیدم اما به حدی عملکرد تکواندوکاران ایرانی در این مسابقات نامناسب بود که برای رقابت های جام جهانی که پس از آن برگزار شد، در جمهوری آذربایجان نماندم و به ایران برگشتم.
3 سال است به سالن مسابقات نرفته ام
وی افزود: وقتی به ایران برگشتم اخبار بد را شنیدم و متاسفانه زحمات من و امثال من مربیان و ورزشکاران که در این مدت سختی های زیادی برای سربلندی تکواندو کشیدیم این طور از بین رفته بسیار ناراحت کننده است. چند سال می شود که با تکواندو کاری ندارم. سه سال است که به دلیل بدرفتاری ها و تصمیمات غلطی که رییس فدراسیون ایران گرفته در ایران به سالن مسابقات نمی روم و حالا هم کار به به اینجا کشیده شده است.
پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران گفت: همه بزرگان تکواندو بیرون نشسته اند و حسرت اتفاقات بد را می خورند و این موضوع جای تاسف دارد. چون مسیری برای حضور این عزیزان نیست. همه درها به روی آنها بسته شده است. شخصا هیچ علاقه ای ندارم با این فدراسیون کار کنم و بسیاری از دوستان هم هستند که دوست ندارند با این فدراسیون کار کنند.
مربیان انگیزه ای برای کار کردن ندارند
وی ادامه داد: بعد از المپیک از مهدی بی باک خواستند که باز هم با کادر فنی تیم ملی کار کند اما او قبول نکرد. مربیانی که در لیگ کار می کنند آرزویشان این است که زحماتشان دیده شود و به عنوان مربی تیم ملی انتخاب شوند. این اتفاق برای خیلی ها نمی افتد و این انگیزه از بین می رود. بعضی ها هم که به آنها پیشنهاد مربیگری می شود، به علت بستر بد در تکواندو قبول نمی کنند. نتایج بد امروز تکواندو برای این است که تنها چند نفر نه که به اندازه انگشتان یک دست هم نمی رسند در تکواندو فعالیت می کنند.
به فکر انحراف افکار عمومی هستند
ساعی در خصوص استعفای غلامحسن ذوالقدری از مدیریت سازمان تیم های ملی تکواندو گفت: استعفای ذوالقدری هیچ تاثیری در روند اتفاقات تکواندو ایران ندارد چون او منفعل بود و تاثیری و حضوری نداشت. ذوالقدری کمیته سازمان تیم های ملی را تک نفره اداره می کرد و این استعفا از نظر من کاملا صوری بوده است برای اینکه بگویند اقدامی کرده اند اما این تصمیم از قبل پیش بینی شده بود و من می گویم که سیروس رضایی هم جانشین او است. می خواهند به این شکل افکار عمومی را منحرف کنند.
قهرمان تکواندو المپیک افزود: به نظر من این استعفا باید در راس فدراسیون صورت گیرد. تا امروز این موضوع را نگفته بودم اما متاسفم برای تکواندو که حال و روز بدی پیدا کرده است و همه خانواده و بزرگان تکواندو از آن ناراحت هستند. جای تامل دارد و آقایان در راس فدراسیون باید به این موضوع فکر کنند که تا چه اندازه می خواهند با آبروی تکواندو و ایران بازی کنند. به عنوان یک قهرمان در باکو به علت باخت های بد تحقیر شدم. زودتر به ایران برگشتم چون می دانستم چه اتفاقاتی در جام جهانی باکو برایمان رخ خواهد داد.
در اردوی آذریها فارسی صحبت می کنند
ساعی در مورد کوچ دسته جمعی برخی تکواندوکاران به کشورهای خارجی از جمله جمهوری آذربایجان گفت: این موضوع جای تاسف دارد. هفت نفر از تکواندوکاران ایرانی با یک مربی ایرانی در جمهوری آذربایجان مشغول فعالیت هستندو در واقع یک تیم با حدود سه آذری در اردوهای تیم ملی جمهوری آذربایجان حضور دارند و به جای آنکه مهماندوست ترکی یاد بگیرد آذری ها فارسی یاد گرفته اند. عکسی در این مورد دارم که دیدن آن برای کسی خوشایند نیست.
باقری معتمد به ایران بازمی گردد
وی درباره حضور محمد باقری معتمد در جمهوری آذربایجان افزود: با معتمد صحبت کردم و قرار است او به ایران بازگردد اما فعلا در جمهوری آذربایجان است.
امیدوارم خدابخشی در ایران بماند
ساعی با اشاره به غیبت مهدی خدابخشی تکواندوکار المپیکی ایران در اردوی تیم ملی گفت: از وضعیت خدابخشی با اطلاع هستم. می دانم که چندین کشور در حال مذاکره با او هستند و این بازیکن در حال تصمیم گیری است و امیدوارم او در ایران بماند.
ای کاش حرف های منتقدان را می شنیدند
وی درباره اینکه بعد از ناکامی در المپیک ریو فرصت بازنگری و رفع اشتباهات تیم ملی وجودداشت، افزود: بعد از المپیک صحبت هایمان به غرض ورزی و منافع شخصی تعبیه شد. کمیته ارزیابی تشکیل شد که در آن همه دوستان خودشان حضور داشتند و یک از همین غرض ورزان به قول خودشان به این کمیته دعوت نشد تا حداقل صحبت های او را هم بشنوند. بعد از بررسی ها هم مسائل پیش پا افتاده ای چون فرسودگی بازیکنان در مسابقات مختلف عنوان شد.
باکو بهترین فرصت بود
ساعی با بیان اینکه مسابقات گرندپری (جایزه بزرگ) جایی برای جبران نتایج بد المپیک ریو می توانست باشد، گفت: اتفاقا باید با تمام قوا به مسابقات گرندپری باکو می رفتیم و نتیجه می گرفتیم چون اکثر قهرمانان المپیک و رنکینگ داران به علت خستگی شرکت نداشتند و البته با توجه به امتیازات بالا در رنکینگ نیازی به شرکت در مسابقات باکو را نداشتند.
وی ادامه داد: مسابقات باکو می توانست بهترین زمان برای کسب 80 امتیاز المپیکی و رفتن نیمی از راه رسیدن به رده های بالای رنکینگ باشد. تورنمنت های بزرگ هر کدام 10 امتیاز دارد یعنی باید در هشت مسابقه شرکت کنیم و اول شویم تا به 80 امتیاز برسیم، اما فدراسیون جهانی اجازه حضور کشورها در بیش از چهار مسابقه را در سال نمی دهد. در صورت حضور در چهار تورنمنت هم با مقام نخست به 40 امتیاز می رسیم. ضمن آنکه باید این موضوع را هم در نظر بگیریم که بازیکنان در هر تورنمنت باید 6 مسابقه بدهند که با احتساب چهار تورنمنت می شود 24 رقابت برای کسب 40 امتیاز که قابل قیاس با چهار مسابقه گرندپری و 80 امتیاز آن نیست.
وی افزود: متاسفانه نتوانستیم در مسابقات باکو به امتیازی برسیم در حالیکه برای المپیک 2020 از همین امروز باید تلاش کنیم. مطمئن باشید از مسابقات گرندپری دیگر رقابت سخت تر هم خواهد شد.
انتخاب ذوالقدری بازگشت به عقب است
هادی ساعی درباره بازگشت مجدد غلامحسن ذوالقدری در راس کادر فنی تیم ملی تکواندو گفت: اگر این اتفاق رخ دهد بازگشت به عقب داریم و شرایط فرقی نخواهد کرد.
وی در مورد انتخاب احتمالی پیام خانلرخانی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی تکواندو افزود: چیزی در این مورد نشنیده ام و در هر صورت باید منتظر باشیم و ببینیم چه تصمیماتی برای تکواندو گرفته می شود.