امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت بهداشت و سازمان استاندارد
معاون بهداشت وزارت بهداشت و رئیس سازمان ملی استاندارد با هدف ارتقای کیفیت نان و کاهش نمک نان در حد یک درصد، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ بررسی و بازنگری استانداردهای ملی آرد و نان، ماشین آلات و تجهیزات پخت نان و تدوین بازنگری استانداردهای غنی سازی آرد با ریزمغذیها به منظور پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذیها در کشور، موضوع اصلی این تفاهمنامه است.
همچنین در بخش اهداف اصلی امضای این تفاهمنامه، بر ارتقای بهداشت محیط و کیفیت نان در نانواییهای چهارگانه سنتی شامل سنگک، بربری، لواش و تافتون، کاهش میزان نمک در فرآوری و پخت نان از یک و هشت دهم درصد به یک درصد، اصلاح نحوه پخت نانهای چهارگانه سنتی، انطباق نمونههای نان سنتی با حدود مجاز تعریف شده به منظور کنترل و کاهش مقدار فلزات سنگین و کنترل و کاهش مخاطرات فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژی و بازنگری استانداردهای آرد و نان تاکید شده است.
مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مکلف به نظارت بر حسن اجرای استانداردهای اجباری نان سنتی شده است.