برای سومی در جام جهانی؛
حسنزاده: تاج قول پاداش به فوتسالیست ها را داد
ملی پوش فوتسال ایران گفت: رییس فدراسیون فوتبال قول داده جلسه ای برای پرداخت پاداش جام جهانی برگزار کند.
![حسنزاده: فقط نماینده بهترین فوتسالیستهای ایران در آسیا هستم حسنزاده: فقط نماینده بهترین فوتسالیستهای ایران در آسیا هستم](/files/fa/news/1395/9/16/548632_861.png)
علی اصغر حسن زاده در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما در خصوص دیدار تیم های فوتسال ایران و رویه گفت: نخستین بازی تیم ملی پس از رقابتهای جام جهانی را برگزار کردیم که بازی خوبی بود. مسابقه دوستانه با تیم ملی روسیه به تیم ملی و بازیکنان جوان کمک میکند که محک جدی بخورند و برای سال های آینده پشتوانه خوبی برای تیم ملی باشند.
وی افزود: تیم ملی فوتسال روسیه از تیم های پرقدرت دنیا است. روس ها با تیم کامل روسی خود به تهران آمده اند و برزیلی های تبعه این تیم حضور ندارند.
ملی پوش فوتسال ایران در خصوص پرداخت پاداش سومی ایران در مسابقات جام جهانی گفت: مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال قول داده جلسه ای برای پرداخت پاداش های جام جهانی برگزار کند.
بهترین فوتسالیست آسیا درباره انتخابش برای این عنوان افزود: امسال من به عنوان بهترین فوتسالیست آسیا انتخاب شدم در صورتیکه همه بازیکنان ایران لایق چنین عنوانی هستند و من به نمایندگی از آنها این جایزه را گرفتم. سال فوق العاده ای برای فوتسال ایران بود که بعد از 2 دوره ناکامی در قاره عنوان قهرمانی آسیا را بدست آورد و اوج کارش هم مقام سومی جام جهانی بود.
حسن زاده ادامه داد: همه بازیکنان تیم ملی برای این افتخارآفرینی ها تلاش کردند. کسب عنوان بهترین فوتسالیست آسیا عنوان فردی نیست و تنها قرعه به نام من خورد.