رونمایی از اطلس جامع غذای ایرانی در اصفهان
اطلس جامع و سند راهبردی غذای ایرانی در جشنواره منطقهای سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری در اصفهان رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر اجرایی این جشنواره فرهنگی در مراسم رونمایی گفت : بررسی ساز و کارها و ابزارهای مناسب برای برند سازی محصولات غذایی تولیدی و معرفی الگوهای برتر در این زمینه از جمله اهداف تدوین اطلس جامع غذای ایرانی است.
ستار کیانپور ،کشف طعمهای جدید و احیای سنتهای آشپزی ملی و بومی را از دیگر مزایای رونمایی اطلس جامع غذای ایرانی برشمرد و افزود : این اطلس تا حد زیادی میتواند رابطه صنعت گردشگری و صنعت غذا را مستحکمتر کند.
وی همچنین تدوین سند مطالعات راهبردی غذای ایرانی را در کسب وکار خلاقیت محور در حوزه غذای ایرانی ، استفاده از سرمایه و نظرات فعالان اقتصادی در حوزه صنعت گردشگری و غذا و همچنین توسعه کمی و کیفی صنعت غذایی موثر دانست .
جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری با حضور استان های اصفهان ، تهران ، قم ، البرز و مرکزی با معرفی برترین مرکز پذیرایی ، برترین آشپز ، بهترین غذای سرآشپز ، بهترین پیش غذا ، غذا دسر ، نوشیدنی و دمنوش ، سایت اینترنتی در حوزه غذا ، تا امروز در باغ موزه چهلستون ادامه دارد.