آقای بعیدی نژاد شهریور ماه امسال رونوشت استوار نامه خود را به وزارت امور خارجه انگلیس ارائه و فعالیت خود را آغاز کرده بود.
بر اساس رویه های دیپلماتیک تعریف شده در انگلیس، سفرا در بدو ورود، با تحویل رونوشت استوارنامه خود به وزارت امور خارجه، کار رسمی خود را به عنوان سفیر آغاز می کنند اما اصل استوارنامه را در زمانی دیگر که معمولا طول می کشد به ملکه ارائه می کنند.
سفیر کشورمان با بیان اینکه انگلستان کشور سنت ها و پروتکلهاست و تحویل استوار نامه نیز آداب و پروتکل خاصی دارد افزود: مراسم با آوردن کالسکه های مخصوص سلطنتی به اقامتگاه سفیران آغاز و سپس سفیر و همسرش با اسکورت ویژه به کاخ باکینگهام محل کار و اقامتگاه ملکه انگلیس منتقل می شوند.
بعیدی نژاد پس از ارائه استوار نامه خود به الیزابت دوم گفت: ملکه انگلستان به گرمی استوارنامه را که به امضای ریاست جمهوری اسلامی ایران رسیده بود، دریافت و ابراز امیدواری کرد دور جدید روابط دو کشور موجب شود همکاری انگلستان و جمهوری اسلامی ایران هر چه بیشتر منافع دو ملت را در بر داشته باشد.
وی افزود: در این ملاقات از جمله درباره شرایط نوین جهان معاصر و چالش های جدیدی که این شرایط برای کشورها در آسیا، اروپا و آمریکا ایجاد کرده است، گفتگو شد.
حمید بعیدی نژاد سفیر کشورمان در انگلستان و نیکولاس هاپتون سفیر جدید انگلستان در ایران پانزدهم شهریور امسال به طور همزمان در وزارت امور خارجه دو کشور حضور یافتند و با تسلیم رونوشت استوارنامه های خود و دیدار با وزیران امور خارجه فعالیت خود را آغاز کردند اما بر اساس پروتکلهای انگلیس استوار نامه باید به بالاترین مقام کشور که ملکه است ارائه شود.
ایران و انگلیس پس از قطع رابطه دیپلماتیک، در پی توافق ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با ویلیام هیگ وزیر امور خارجه وقت انگلیس در مهرماه سال 1392 و در حاشیه شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل برای بازگشایی سفارتخانه های دو کشور توافق کردند.
براساس این توافق محمدحسن حبیب الله زاده، با سمت کاردارغیرمقیم، از آذرماه 1392 راهی لندن شد و از شهریور 1394 نیز به عنوان کاردار مقیم ادای مسئولیت کرد و به فعالیت خود تا شهریور ماه امسال ادامه داد و شهریور امسال نیز این روابط به سطح سفیر ارتقا پیدا کرد و حمید بعیدی نژاد به عنوان سفیر ایران در دور جدید روابط دو کشور در لندن منصوب شد.