نشست شورای اداری بخش چوار با حضور میرزایی نماینده مجلس
میرزایی نماینده مجلس گفت؛ایجاد اشتغال برای جوانان بومی استان باید اولویت شرکتهای گاز و پتروشیمی در ایلام باشد
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز ایلام،در این نشست که با حضور مسئولان شرکت گاز و پتروشیمی و معتمدان بخش چوار تشکیل شد،
![نشست شورای اداری بخش چوار با حضور میرزایی نماینده مجلس نشست شورای اداری بخش چوار با حضور میرزایی نماینده مجلس](/files/fa/news/1395/9/9/531000_333.jpg)
میرزایی نماینده ایلام، ایوان، سیروان، چرداول، ملکشاهی و مهران در مجلس شورای اسلامی به ظرفیت ها و قابلیت های بخش چوار به ویژه شرکت گاز و پتروشیمی اشاره کرد و گفت: شرکت گاز و پتروشیمی علاوه بر ایجاد اشتغال ظرفیت مناسبی برای رفع مشکلات شهر چوار و روستاهای این منطقه دارد.
میرزایی عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به ایجاد اشتغال برای نیروهای بومی استان و به خصوص بخش چوار در ان دو شرکت گفت: اولویت به کارگیری و جذب نیروهای بومی در شرکت گاز و پتروشیمی ضروریست.
امیری مدیر عامل شرکت پالایشگاه گاز هم به بیان این که در 2 سال گذشته هیچ گونه استخدامی انجام نشده گفت: حدود 70 درصد نیروهای پالایشگاه گاز بومی استان هستند.
دانشی مدیر عامل شرکت پتروشیمی هم با اشاره به آمار نیروهای این شرکت گفت: 2 هزار و 500 نفر در پتروشیمی مشغول به کار هستند که 95 درصد آنها بومی استانند.
نشست شورای اداری بخش چوار با حضور میرزایی نماینده مجلس نشست شورای اداری بخش چوار با حضور میرزایی نماینده مجلس نشست شورای اداری بخش چوار با حضور میرزایی نماینده مجلس نشست شورای اداری بخش چوار با حضور میرزایی نماینده مجلس