پخش زنده
امروز: -
با هدف تامین سلامت غذایی، مرغ گوشتی بابیش از یک کیلو و 800 گرم در آذربایجان غربی تولید نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: تا پایان سال مرغ سایز ( مرغ گوشتی با اندازه و وزن مناسب) در استان تولید می شود.
داهیم افزود: با اجرای سایزبندی تولید گوشت مرغ، مرغ گوشتی با بیش از یک کیلو و 800گرم تولید نخواهد شد.
وی هدف از اجرای سایز بندی گوشت تولیدی مرغ را تامین سلامت تغذیه و صرفه جویی اقتصادی اعلام کرد.
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی با اشاره به تولید فرآورد های غذایی بدون آنتی بیوتیک گفت: بر اساس ارزیابی های انجام شده در شیر و گوشت مرغ تولیدی استان هیچگونه فرآورده آنتی بیوتیک و دارو وجود ندارد و سالم هستند.