استاندار : جذب سرمایه گذار در گرو حل مشکلات واحدهای تولیدی است
استاندار آذربایجان شرقی حل مشکلات واحدهای تولیدی را زمینه ساز سرمایه گذاریهای جدید در استان دانست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی اسماعیل جبارزاده امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در شهرستان هشترود، گفت : همه مدیران دستگاههای اجرایی استان موظفند با تمام تمام در کنار بخش تولید باشند.
وی وجود نیروی انسانی توانمند و باانگیزه را نخستین شرط توسعه مناطق برشمرد و گفت :باید نگرش خود را به مبانی توسعه تغییر دهیم،تا سرمایه گذاران با همت بیشتری در شهرستانها مراکز تولیدی را ایجاد کنند .
جبارزاده با اشاره به موقعیت جغرافیایی هشترود هم گفت : امروز محور تبریز- هشترود- میانه یکی از محورهای توسعه استان است و قرار گرفتن هشترود در این محور باید تمام عقب ماندگیهای این شهرستان را جبران کند.
وی بهره برداری از پایاب سد سهند هشترود را خواسته به حق مردم منطقه دانست و گفت: این طرح جزو اولویت ها و هسته های کلیدی توسعه شهرستان است و تا تحت پوشش قرار گرفتن همه اراضی پایاب این سد اجرای آن ادامه خواهد داشت.
استاندار افزود: در دو سال اخیر بیش از هزار هکتار از اراضی پایاب این سد به بهره برداری رسیده و هر سال بخشی از اراضی به تدریج وارد مدار بهرهبرداری میشود.
جبارزاده با اشاره به این که هشترود می تواند به شهر پرورش ماهی برای رونق اقتصادی تبدیل شود دستور داد مجوزهای لازم برای احداث رستوران برای تولید کنندگان و پرورش دهندگان ماهی در کنار آزاد راه پیامبر اعظم صادر شود .
وی همچنین تامین برق مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی شهرستان، تسریع در اجرای طرح گردشگری قلعه ضحاک، تسهیل در صدور مجوزهای زیستمحیطی به واحدهای تولیدی و تامین آب مورد نیاز مزارع پرورش ماهی را در حاشیه رودخانه کلقان خواستار شد.
نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: با وجود 5 پایاب سد سهند هشترود متاسفانه تاکنون حتی یک پایاب آن به اتمام نرسیده است.
سید حمزه امینی افزود : با پایان یافتن هر پایاب این سد برای چهار هزار نفر بطور مستقیم اشتغال زایی خواهد شد و منطقه هشترود از تولید تک محصولی که همان گندم است بیرون خواهد آمد.
وی اطراف سد کلقان را مستعد برای پرورش ماهی و شیلات دانست و آبگیری این سد را خواستار شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز در این نشست از پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش در قالب طرح رفع موانع تولید به 401 واحد تولیدی در استان خبر داد و گفت: میزان تسهیلات پرداخت شده برای این واحدها 2 هزار و 380 میلیارد ریال است.
حسین نجاتی افزود: بانکهای استان همچنین به طور مستقیم برای 386 واحد یک هزار و 910 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کردهاند.
وی، تعداد واحدهای تولیدی شهرستان هشترود را که از تسهیلات رفع موانع تولید استفاده کردهاند، 10 واحد اعلام کرد.
استاندار آذربایجان شرقی در سفر به شهرستان هشترود، از یک واحد مزرعه پرورش ماهیان سردآبی، شرکت تولیدکننده لوازم برقی خودرو ، صنایع تولیدکننده مشتقات نفتی و شرکت آرد هشترود بازدید کرد .