اشتغالزایی برای 20 جوان با فتیر پزی سنتی + فیلم
بانوی موفق اراکی با راه انداری یک فتیرپزی روزانه 500 کیلوگرم فتیر تولید می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، خانم عسگری 10 سال پیش با یک تنورکار فتیر پزی را آغاز کرده و اکنون دارای چهار تنور در محله های مختلف اراک است .
وی علاوه برخود و همسرش برای 20 نفر هم اشتغالزایی کرده است و پخت سنتی فتیر با استفاده از مواد اولیه اصیل و ارگانیک همچون آرد سبوس دار و شیره محلی را از رموز موفقیت خود می داند.
خانم عسگری می افزاید : این فتیرها به عنوان سوغات اراک به سایر استانها و حتی خارج از کشور نیز ارسال می شود .