تاکید بر لزوم استفاده از نان کامل در آذربایجان شرقی
در نشست کارگروه گندم،آرد و نان آذربایجان شرقی بر توسعه فرهنگ استفاده از آرد و نان کامل تاکید شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، در این نشست معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید براینکه سلامت جامعه در اولویت اول قرار دارد افزود: نان به عنوان اصلی ترین غذای روزمره شهروندان موردتوجه و اهتمام جدی مدیریت استان است.
علی نواداد بازنگری در درجه بندی گندم را ضروری دانست و گفت: استانداری برای ارتقای سلامت مردم در حوزه تامین آرد و نان از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
وی با ابراز نگرانی از وضعیت نگهداری بخشی از گندم در اماکن غیر استاندارد گفت: باید تلاش شود با تامین محل مناسب نگهداری گندم، از زمینه فساد این محصول استراتژیک و حیاتی جلوگیری شود.
در این نشست راستی قائم مقام سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان گفت: در حال حاضر حدود سی تن گندم در خارج از سیلوهای های استان نگهداری میشود که برای جلوگیری از فاسد شدن آن باید اقدام اساسی صورت گیرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این نشست برضرورت توسعه آموزشهای همگانی برای افزایش استفاده از نان سبوس دار تاکید کرد و گفت : در استان آذربایجان شرقی اراده جدی برای ترویج فرهنگ استفاده از آرد کامل و نان سبوس دار وجود دارد و خوشبختانه این موضوع به عنوان مطالبه مهم مردم و مسئولان مطرح است.
نعمتی با اشاره به اینکه خوشبختانه وضعیت گندم تولیدی استان مطلوب و مناسب است افزود: متاسفانه به علت پلمپ سیلوها عملا نظارت و کنترل گندم های نگهداری شده در سیلوها ناممکن است و باید در این خصوص تصمیمات اساسی اتخاذ شود.