پخش زنده
امروز: -
اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ های گوشتی از امروز در کشتارگاههای استان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، معاون امور تولیدات دامی جهادکشاورزی استان هدف از اجرای این طرح را افزایش تعداد دفعات جوجهریزی، کاهش ریسک ابتلا به
بیماریها، افزایش ضریب تغذیه، بهبود بهرهوری، کاهش ضایعات، توسعه صادرات و بهبود شرایط بهداشتی
فرآیند تولید تا عرضه برشمرد و گفت: دراین طرح مرغهای گوشتی عرضه شده در بازار باید
به وزن یک کیلو و ۸۰۰ گرم تا ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم و حداکثر سن کشتار
۴۵
روزه باشد.
بهرام خانی استقبال تولیدکنندگان مرغ گوشتی را از این طرح مثبت ارزیابی کرد و افزود: اجرای این طرح علاوه بر افزایش کیفیت گوشت مرغ، و جلوگیری از هدر رفت خوراک طیور موجب صرفه جویی واردات خوراک طیور نیزخواهد شد.
وی همچنین با اشاره به افزایش تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان خاطرنشان کرد: تولید محصولات بدون آنتی بیوتیک مقدمه تولید محصولات سالم است و رویکرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی در تولید تمامی محصولات کشاورزی بر این اساس است.