برداشت زعفران در قطب تولید این محصول در فارس+فیلم
برداشت زعفران فارس از استهبان قطب تولید این محصول در فارس آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما، مرکز فارس، فرماندار استهبان
گفت: 450 هکتار از زمین های این شهرستان به کشت زعفران اختصاص دارد که از هر هکتار
5 کیلو گرم محصول برداشت می شود.
محمد مهدی شرفی با بیان این که زعفران استهبان نسبت دیگر
زعفران های ایران از کیفیت بالایی برخوردار است افزود: پیش بینی می شود هزار و 500
کیلو گرم زعفران خشک از مزارع استهبان برداشت شود.
وی افزود: زعفران کشت کم آب بر است و می
تواند جایگزین مناسبی برای کشت های پرآب بر باشد.
شرفی گفت: با هر بار کاشت زعفران می توان تا 7 سال محصول
برداشت کرد و پس از گذشت 7سال، پیاز ها فشرده می شود که توسط کشاورزان پیاز آن جابه
جا می شوند.
فرماندار استهبان گفت: 70 درصد از زعفران این شهرستان در
داخل کشور مصرف و ما بقی به کشورهای حوزه خلیج فارس، چین، کره جنوبی، ژاپن، آلمان و
اسپانیا صادر می شود.
استهبان در 175 کیلومتری شرق شیراز است که قطب تولید زعفران
و انجیر در این استان محسوب می شود.