پخش زنده
امروز: -
سرمایه گذار لبنانی کارخانه سیمان مارگون گفت: این کارخانه تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،عباس فواد سرمایه گذار لبنانی این طرح در جلسه بررسی موانع پیش روی این کارخانه که با حضور مسئولان استانی در سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج برگزار شد با اعلام این خبر گفت : احداث و راه اندازی این کارخانه برای رشد و رونق استان مهم است و تلاش می کینم تا پایان امسال این طرح به بهره برداری کامل برسد.
فواد میزان سرمایه گذاری این طرح را بیش از 4 هزار میلیارد ریال برشمرد و افزود : با بهره برداری از آن برای بیش از صدها نفر شغل ایجاد می شود.
وی ظرفیت اسمی این کارخانه را یک میلیون تن در سال اعلام کرد و گفت : سیمان تولیدی این کارخانه از نوع تیپ یک و دو است.
عباس فواد با تقدیر و تشکر از همراهی و همکاری مسئولان استان برای احداث و راه اندازی این کارخانه از آنان خواست تا این تعاملات و همکاری ها تا تکمیل ،بهره برداری و صادرات محصولات تولیدی این کارخانه به بازارهای داخلی و خارجی ادامه داشته باشد.
عباس فواد کشور ایران را کشوری شیعه و یکی از امن ترین کشورها برای سرمایه گذاری دانست و گفت : در سفر به کشورهای حوزه خلیج فارس، آفریقا و اروپا همیشه به آنها می گویم ایران به دلیل امنیت بالایی که دارد مکان بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری است و یکی از دلایل سرمایه گذاری خودم در این کشور به دلیل مسئله مهم امنیت است.
وی افزود : قصد دارم این کارخانه را به عنوان الگوی سرمایه گذاری در ایران به سرمایه گذاران کشورهای خارجی بویژه سرمایه گذاران شیعی جهت سرمایه گذاری در ایران معرفی کنم.
عباس فواد همچنین ایران را کشوری دارای پتانسل ها، ظرفیت ها، انرژی و مواد اولیه بالا برای سرمایه گذاری برشمرد و گفت : به دلیل همین ظرفیت ها بهتر از سایر کشورها می توان در این کشور سرمایه گذاری کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استاندار نیز گفت : در زمنیه رفع معارضات، تولید، حمل و نقل و صادرات محصولات این کارخانه در داخل و خارج از کشور مسئولان استان باید شرایط را برای تحقق این مهم برای سرمایه گذار تسهیل و فراهم کنند.
مجید محنایی شرایط با اشاره به موقعیت استراتژیک کهگیلویه و بویراحمد ( اتصال شمال و مرکز کشور به جنوب و کشورهای حوزه خلیج فارس ) افزود : این امتیاز از یک طرف فرصت خوبی برای تمامی سرمایه گذاران بویژه سرمایه گذاران خارجی است و از طرف دیگر می تواند به رشد و توسعه اقتصادی استان کمک کند.
محنایی با تقدیر و تشکر از سرمایه گذار و مسئولان استان آمادگی همه جانبه مسئولان استان را برای حمایت از همه سرمایه گذاران بویژه سرمایه گذار لبنانی اعلام کرد.
وی معارضات محلی را یکی از موانع اصلی برای سرمایه گذاری در استان برشمرد و افزود :یک نمونه از این معارضات داشتن معارض برای این کارخانه و سرمایه گذار است که بخش اعظمی از این معارضات را با تفاهم و به صورت مسالمت آمیز با معارضان مرتفع و بقیه در دست پیگیری است و چنانچه معارضان طبق قوانین و مقرارت حق و حقوقی داشته باشند به آنها پرداخت می شود در غیر این صورت باید به قانون تمکین کنند.
محنایی
همکاری و همراهی مردم برای حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی را در ایجاد اشتغال، تولید
و رونق استان مهم برشمرد و از مردم خوب و فهیم استان خواست تا سرمایه گذاران را در
این زمینه همراهی و همکاری کنند.
مدیرکل پایانه ها و حمل و نقل جاده ای استان هم در این جلسه با اعلام آمادگی برای
همکاری با سرمایه گذار در بخش حمل و نقل یکی از نیازهای اساسی برای صادرات محصولات
این کارخانه را تاسیس شرکت بین المللی حمل و نقل و بار به صورت بلند مدت در استان
برشمرد و افزود :آمادگی داریم به صورت کوتاه مدت از طریق تعامل با استان های همجوار
از جمله فارس و اصفهان که از استان های برخوردار و توسعه یافته هستند آن را مرتفع
نماییم.
خوان پایه افزود : درصورت تمایل سرمایه گذار برای تاسیس این شرکت بین المللی آمادگی داریم تا با همکاری با او این مشکل را به طور بلند مدت رفع نماییم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز با بیان این که تاکنون معارضان حریم این کارخانه اسناد متقن، محکمه پسند و قانونی برای اثبات مالکیت اراضی و بهره برداری از آنها را ارائه نداده اند گفت : در عین حال بر اساس قانون حمایت و پشتیبانی های لازم را از سرمایه گذار به عمل می آوریم.
بهشتی فر
افزود : سرمایه گذار بر اساس قوانین باید 25 درصد از اراضی واگذار شده به آن را
فضای سبز ایجاد کند
متقی مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان با بیان اینکه یک نمونه از سیمان
تولیدی آزمایشی این کارخانه مورد آزمایش قرار گرفته است که مطابق با شرایط
استاندارد نبوده است گفت : داشتن آزمایشگاه مجهز، واحد کنترل کیفیت و تایید صلاحیت
و نیز داشتن شرایط استاندار را لازمه اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد برشمرد و
افزود : سرمایه گذار و متولیان این کارخانه باید این شروط را رعایت و چنانچه این
شرایط را داشته باشند هیچ گونه مشکلی برای صادرات محصولات این کارخانه به وجود نمی
آید.
در این نشست مسئولان سایر دستگاه های اجرایی متولی و مرتبط با این کارخانه آمادگی خود را برای حمایت و پشتیبانی از این کارخانه و سرمایه گذار اعلام کردند.