پخش زنده
امروز: -
مصرف شلغم به لحاظ دارا بودن کلسیم و پتاسیم سبب استحکام لثه ها، دندانها و استخوانها میشود.
آناهیدافزود: یکصد گرم شلغم حدود پنج گرم کربوهیدرات، 40 میلی گرم کلسیم ، 126 میلی
گرم پتاسیم، 30 میلی گرم ویتامین ث،113 میکرو گرم فولات و یک گرم فیبرخوراکی موجود
می باشد.
وی تصریح کرد: از فواید آن استحکام دادن به استخوانهاست هر چند مقدار کلسیم زیادی ندارد
ولی همان مقدار کم تاثیر مثبتی را بر استخوان ها دارد و مهمتر از آن وجود پتاسیم
نسبتا خوب موجود در لثه بر روی کار کرد قلب مفید است.
وی
افزود: ویتامین c موجود در شلغم نقش بسیار خوبی
از جمله محکم شدن لثهها و دندان پیشگیری از عفونتهای لثه، افزایش مقاومت سیستم
ایمنی بدن و همچنین با داشتن فولات از بروز کمخونی ناشی از کمبود فولیک در بدن میتواند
پیشگیری کند.
آناهید
در خصوص دیگر فواید شلغم گفت: این ماده غذائی به دلیل داشتن ماده گلوکوسینولیتها
از خواص ضد سرطانی به خصوص پیشگیری از سرطان روده ی بزرگ، یبوست، افزایش اشتها،
نرم کردن سینوسها، بهبود سرفه، دفع سنگهای کلیوی و حل نمودن اسید اوریک برخوردار
است.