آغاز برنامه های هفته بسیج از 30 آبان
رئیس سازمان بسیج مستضعفین از آغاز برنامه های هفته بسیج در یکشنبه هفته آینده با شعار «بسیج انقلابی و خدمتگزار» خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، سردار محمد رضا نقدی در نشست خبری تشریح برنامه های هفته بسیج که در بسیج سازمان صداوسیما برگزار شد افزود: 37 سال از فرمان امام(ره) برای تشکیل بسیج گذشت و امروز برای همه ثابت شد که این نسخه شفا بخش یک نسخه ذهنی نیست و نسخه مقاومت راه صحیحی برای همه جوامع بشری است.
وی افزود: مراسم های امسال هفته بسیج با شعار «بسیج انقلابی و خدمتگزار» از روز یکشنبه به نام «بسیج پژواک ندای زینب» همزمان با اربعین حسینی و با راهپیمایی بسیجیان بعنوان جاماندگان زیارت اربعین و تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم در اماکن متبرکه آغاز می شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در روز دوشنبه به نام «بسیج انقلابی گری و ظلم ستیزی» نیز در همه مدارس کشور، نخبگان بسیجی گفتگوی صمیمانه به دانش آموزان خواهند داشت.
سردار نقدی تصریح کرد: 5 میلیون دانش آموز بسیجی در کشور سازماندهی شدند که بر این اساس برنامه هایی برای این قشر از بسیج در این هفته برگزار می شود.
وی افزود: در این روز 500 مهدکودک قرآنی به همت بسیج جامعه زنان تأسیس می شود که با این اقدام تعداد مهدهای قرآنی در سراسر کشور به 3 هزار مهد قرآنی خواهد رسید.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در روز سه شنبه 2 آذر نیز که سالروز فرمان حضرت امام مبنی بر تشکیل بسیج دانشجویی است و به نام «بسیج انقلابی گری و پیشرفت» نامگذاری شده جشنواره علمی در دانشگاه های سراسر کشور و در تهران در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود، همچنین جشنواره نخبگان بسیجی در همین روز در دانشگاه شریف برگزار می شود.
سردار نقدی افزود: روز چهارشنبه 3 آذر که به نام روز «بسیج انقلابی گری و کارآفرینی» نامگذاری شده بسیجیان سراسر کشور با فرماندهان بسیجی سراسر کشور با فرماندهی کل قوا دیدار خواهند داشت.
وی گفت: در روز پنجشنبه 4 آذر نیز که به نام «بسیج انقلابی گری و ایثار» نامگذاری شده نیز جشنواره مالک اشتر با حضور 900 نفر از فرماندهان بسیج در مجموعه 5 آذر برگزار می شود، همچنین در این روز به یاد شهدا مراسم های «آبروی محله» در سراسر کشور در جوار منزل شهدا به منظور گرامیداشت یاد و خاطره آنان برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: در روز جمعه 5 آذر نیز که به نام «بسیج انقلابی گری و ا قتدار جهانی» نامگذاری شده شاهد حضور سازمان یافته 7 هزار گردان عاشورا و الزهراء بسیج همچنین 2 هزار گردان بیت المقدس در نمازهای جمعه سراسر کشور خواهیم بود.
سردار نقدی گفت: در روز شنبه 6 آذر نیز که به نام روز «بسیج انقلابی گری و مبارزه با فساد و اشرافی گری» نامگذاری شده، همایش شکوه هجرت و طلایه داران اقتصاد مقاومتی در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می شود و بعدازظهر همین روز همایش و نمایشگاه مبارزه با فساد در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
عنصر انقلابی، دشمن شناس و دشمن ستیز است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما دو خصوصیت برجسته برای یک عنصر انقلابی میشناسیم؛ یکی بحث دشمنشناسی و دشمنستیزی و دیگری مسئله ارزشمداری و ولایتمداری است.
سردار محمدرضا نقدی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با اینکه انقلابیگری در بسیج به چه شکلی تعریف می شود، افزود: ما دو خصوصیت برجسته برای یک عنصر انقلابی میشناسیم که البته اینها قابل توسعه به پنج خصوصیات است که مقام معظم رهبری بیان فرمودند، یکی از این خصوصیتها بحث دشمنشناسی و دشمنستیزی است و خصوصیات بعدی مسئله ارزشمداری و ولایتمداری است که یک بسیجی باید به آن توجه داشته باشد.
وی در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره نقش بسیج در مبارزه با تروریسم گفت: آمریکاییها هم در شرق کشور اردوگاههایی را برای آموزش تروریست دارند و هم در غرب و هیچ گاه سرمایهگذاری آنها کمتر از سرمایهگذاری که در عراق و سوریه برای ایجاد ناامنی دارند نیست ولی با توانمندیهایی که وجود دارد این توطئههای آنها خنثی میشود.
سردار نقدی افزود: ما حتی بسیجیانی را داریم که مانند شهید فهمیده وقتی یک انتحاری را شناسایی میکنند آن را در آغوش میگیرند و خودشان تکه و پاره میشوند تا به مردم آسیب نرسد.
وی ادامه داد: حضور ما در کشورهایی مانند عراق و سوریه حضور مستشاری است یعنی انتقال تجربهها و در برخی از عملیاتهای مستشاری است.
سردار نقدی در ادامه با اشاره به طرح های اقتصاد مقاومتی گفت: طرحهای تحولآفرینی در حوزه اقتصادی و عمرانی آماده است که به دولت قبل هم ارائه شد اما از این ظرفیت استفاده نشد، و البته به این دولت هم ارائه شده است .
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: زمانی امکان استفاده از این ظرفیت ها وجود خواهد داشت که دولت از روش های اداری و دیوانسالاری غربی خارج شود و از این ظرفیت مردمی استفاده کند.
وی افزود: مشکل ما این است که الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را درست اجرا نکردیم و از الگوهای دیگر استفاده کرده ایم، یکی از محورهای اساسی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت مشارکت مردم در اداره کشور است و مردم ما آمادگی لازم را دارند که در این راستا کمک کنند.