آتش سوزی مهیب در ساختمان کارخانه فولاد نیویورک
بیش از یکصد آتش نشان برای مهار کردن آتش سوزی گسترده ای که در کارخانه فولاد نیویورک اتفاق افتاد، اعزام شدند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ای پی تی ان رسانه های محلی اعلام کردند فرد هینل (Fred Heinle) مدیر توسعه شهرک لاکاوانا در جنوب بوفالو گفته است آتش سوزی بامداد چهارشنبه هنگامی درگرفت که لامپی داغ روی مواد آتش زا افتاد.
مواد سوختنی در ساختمان متروکه ای قرار داشتند که چندین حرفه را در منطقه ای صنعتی در جنوب بوفالو در خود جای داده است.
دود غلیظی از ساختمان محل آتش سوزی به هوا برخاست و مقام های محلی را بر آن داشت که دستور بدهند ساکنان دور و بر آتش سوزی به مکان های امن انتقال یابند.
شعله های آتش خاموش شده اما دود غلیظ همچنان از داخل ساختمان به هوا می رود. از ساختمان برای بازیافت و انبار استفاده می شده است.
افرادی که نزدیک به محل آتش سوزی سکونت داشتند بلافاصله پس از درگیر شدن آتش، شنیده شدن صدای چندین انفجار قوی را گزارش کردند.
گزارشی درباره کشته یا زخمی شدن کسی در آتش سوزی داده نشده است.