تولید انار از 1.2 میلیون تن فراتر می رود
رئیس اتحادیه باغداران ایران از تولید بیش از یک میلیون و 200 هزار تن انار در سال جاری خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ مجتبی شادلو در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: موقعیت تولید، تنوع واریته ها و ژنوم های مختلف انار فرصت خوبی برای پرورش این محصول در کشور فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه بسترهای لازم برای تولید میوه انار از نظر طبیعی و اقلیمی به خوبی در کشور فراهم است ، اظهار داشت : در سالیان اخیر توجه خاصی به توسعه باغات انار در کشور از سوی جهاد کشاورزی و باغداران صورت گرفته است.
رئیس اتحادیه باغداران ایران گفت: ارتقای انواع واریته های مرغوب و بازارپسند این محصول چشم انداز روشنی برای تولید انار در کشور ترسیم کرده است.
وی در ادامه از صادرات 50 درصد محصول انار ایران خبر داد و افزود: این میوه خوشمزه و خوش طعم علاوه بر کشورهای همسایه به اروپا، حاشیه خلیج فارس، آسیایی میانه و سایر مناطق دنیا صادر می شود.
شادلو با بیان اینکه انار بیشتر به صورت تازه خوری صادر می شود، اظهارداشت: این محصول بعنوان یکی از محصولات مهم و درخور توجه در زمینه صادرات و مصارف داخلی نمود عینی دارد.
وی گفت: با توجه به اینکه محصولات درجه دو و سه انار در زمینه صادرات قابل استفاده نبوده و مدت زمان ماندگاری این میوه به دلیل ترک خوردگی یا وضعیت فیزیولوژیکی ، محدود است، فرآوری محصول مزبور در داخل کشور و تهیه فرآورده های مختلف از قبیل کنسانتره، آب میوه، رب و غیره در سطح صنعتی میتواند امکان بکارگیری و مصرف این دسته از میوه ها را نیز به نحو مطلوبی فراهم آورد.
رئیس اتحادیه باغداران ایران یادآور شد : با بهره گیری اصولی و صحیح از فناوری های پیشرفته در زمینه باغبانی و زراعت و نیز با بکارگیری شیوه جدید علمی انبارداری میتوان میزان تولید و صدور فرآورده های متنوع این محصول را بالا برد و گامی مثبت و موثر در توسعه اقتصادی کشور برداشت.