پخش زنده
امروز: -
هیچ توجیهی برای راه اندازی نشدن پارک علمی و فناوری در کهگیلویه و بویراحمد پذیرفتنی نیست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در سیزدهمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان در یاسوج با بیان اینکه هیچ توجیهی برای راه اندازی نشدن پارک علمی و فناوری در این استان پذیرفتنی نیست گفت: پارک علم و فناوری نباید به دلیل نبود زمین و ساختمان عقب بماند بلکه باید نرم افزار و شبکه گذاری در اولین فرصت در ساختمان 300 متری که برای این پارک تدارک دیده شده نصب شود .
سورنا ستاری از راهاندازی پارک علم و فناوری در استان کهگیلویه و بویراحمد حمایت کرد و با تقبل اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی این پارک، آن را بستری مهم برای توسعه ی علمی استان برشمرد .
وی گفت: برای راه اندازی پارک علم و فناوری دو سوله متعلق به استانداری پیشنهاد شد که اعتبار خوابگاها و سوله را تقبل می کنم تا هر چه سریعتر این پارک را ه اندازی شود و نخبگان این استان بتوانند از مزایای آن استفاده کنند .
سورنا ستاری افزود: برای حمایت از مخترعان و نخبگان تسهیلات کم بهره تخصیص داده می شود .
استاندار هم با بیان برخی مصوبات و وعده های تحقق نیافته برای سرمایه گذاری در استان به ظرفیت گردشگری موجود در منطقه اشاره کرد و گفت : ساخت یکصد اتاق برای اسکان، هتل، سوئیت و ایجاد زیرساخت ها برای روستاهای نمونه ی گردشگری از وعده هایی بود که از سوی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ارائه شد و ما همچنان منتظرتحقق این وعده ها هستیم .
موسی خادمی همچنین نیاز استان برای تخصیص حقابه را یک ضرورت مهم برای توسعه ی صنعتی و آشامیدنی دانست و افزود: حدود دو نیم میلیارد متر مکعب نیاز سالانه ی آب در استان است .
در این جلسه ، مسئولان روند اجرای پتروشیمی دهدشت را تشریح کردند
سورنا ستاری با انتقاد از کندی روند این طرح و پیشرفت تنها 4 درصدی آن پس از ده سال گفت: این موضوع را در هیات دولت پیگیری می کند .
نوروزی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان هم از ترسیم سند اقتصادی استان خبر داد و گفت : در قالب این سند 80 طرح تدارک دیده شد.
نوروزی همچنین به قابل واگذاربودن 24 طرح از طرح های تملک داریی ها از جمله زمین های ورزشی،مدارس نیمه تمام و اردوگاه های اقامتی اشاره و ارزش آن را 93 میلیارد ریال دانست .
وی گفت : از محل اعتبار 16هزار میلیارد ریالی اختصاص داده شده برای خروج از رکود، دولت 405میلیارد ریال آن را به کهگیلویه وبویراحمد اختصاص داده که تاکنون 52میلیارد ریال آن در کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید به67 واحد مشکل دار پرداخت شده است .