ساماندهی نرخ های بلیت در دوره اربعین و برخورد با گرانفروشی
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تعیین نرخ بلیت ناوگان چهارگانه حملونقل گفت: با گران فروشی برخورد می کنیم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ داود کشاورزیان گفت : نرخ بلیت هواپیما از همه شهرها به مقصد نجف و بغداد یک میلیون 100 هزار تومان و از مشهد به این دو مقصد یک میلیون و 350 هزار تومان است که تخطی از این نرخها برخورد قانونی درپیخواهد داشت.
وی با اشاره به قیمت بلیت شقوق مختلف حملونقل عمومی برای ایام اربعین اظهار داشت: کرایه اتوبوس در زمان و رفتوبرگشت با توجه به ماهیت یکسرخالی سفر طبق توافق با انجمنهای صنفی تا حد دو برابر حالت معمول از زائران دریافت میشود و هیچ افزایشی برای قیمت بلیت قطار اعمال نشده است.
وی افزود: همچنین سال گذشته 4 شناور به سمت بصره برای ارائه خدمات به زائران مهیا شده بود که در سال جاری نیز وظیفه جابجایی زائران از طریق دریا را بر عهدهدارند.
کشاورزیان با اشاره به قیمت بلیت هواپیمای تهران-نجف گفت: بیش از 15 سال از آزادسازی نرخ بلیت پروازهای خارجی میگذرد و مانند همه کشورها ، نرخ بلیت متناسب با ایام سال و میزان تقاضا، نوسان میکند.
رئیس کمیته حملونقل ستاد اربعین از برخورد تعزیرات حکومتی با یکی از شرکتهای هواپیمایی به دلیل گرانفروشی در روز گذشته خبر داد و گفت: بهطور طبیعی نظارت بر این امر بر عهده تعزیرات حکومتی است و مردم در صورت مشاهده تخلف به تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به تکمیل و ایجاد پارکینگهای ویژه خودروهای شخصی و ناوگان عمومی بیان کرد: پارکینگ خودروهای شخصی قبل از شهر مهران و پارکینگ اتوبوسهای بینشهری بعد از شهر مهران در ابتدای جاده مهران به سمت پایانه مرزی پیشبینیشده است و اتوبوسها میتوانند با عبور از کمربندی تازه احداثشده به پارکینگها دسترسی داشته باشند.
وی افزود: تردد حدفاصل پایانه تا نقطه صفر مرزی از طریق اتوبوسهای شهری با کمک شهرداریها انجام میشود و با توجه به مسائلی همچون هزینه زیرسازی، نگهداری و بیمه در شبانهروز از هر خودرو 5 هزار تومان دریافت میشود.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای با اشاره به اقدامات زیرساختی انجامشده و دلایل تکمیل نشدن عملیات ساخت بزرگراه مهران-ایلام برای اربعین تصریح کرد: استان ایلام به لحاظ زیرساخت ضعیف است؛ اما سال گذشته بخشی از مسیر خروجی ایلام به سمت مهران و 10 کیلومتر از ورودی مهران دوبانده شد.
همچنین برای جلوگیری از ایجاد گرههای ترافیکی در ورودی پلهای حدفاصل مهران و ایلام، کنارگذر ساخته شد و از طرف دیگر قرارداد احداث باند دوم صالحآباد تا مهران با پیمانکار منعقدشده است.
کشاورزیان یادآور شد: محدودیتهای اعتباری در سال گذشته و جاری بیش از این اجازه فعالیت نمیدهد.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان از آغاز فعالیت ریل باس خرمشهر-شلمچه خبر داد و گفت: اکنون از طریق حمل و نقل ریلی از عمق کشور به سمت خرمشهر و شلمچه امکانات رفت وآمد ایجاد شده است.
وی افزود: همچنین پارکینگهایی در مرز خرمشهر و چهارکیلومتری نقطه مرزی ایجاد شده و پایانه مرزی شلمچه نیز آماده است و در صورت اضطرار با 36 گیت میتواند شرایط عبور 100 هزار نفر از مرز را فراهم کند.
شریعتی خاطرنشان کرد: امکان اسکان 15 هزار نفر در مرز شلمچه فراهم شده است و در این چند روز 73 هزار نفر از این مرز به عراق رفتهاند و با کمک به کشور عراق 60 گیت برای آنها جهت خدمات دهی به زائران ایرانی ساخته شده و آن سوی مرز موکبها آماده خدماترسانی به زائران ایرانی هستند.
استاندار خوزستان همچنین به اقدامات انجام شده در مرز چزابه اشاره کرد و گفت: امروز عملیات آسفالت جادهای که به طور جدی تلاش شده بود به بهرهبرداری برسد تمام شد و 18 کیلومتر آخر که ترافیک حجیمی در خود جای میداد به 4 خطه ارتقا پیدا کرد و مسیر رفت و برگشت جدا شد. همچنین پایانه مرزی 30 گیت دارد و از این مرز تا به امروز 37 هزار زائر به عراق منتقل شدهاند.
مروارید استاندار ایلام نیز به اقدامات انجام شده در این استان پرداخت و بیان داشت: برای 200 هزار خودرو پارکینگ ایجاد شده است و 120 موکب در اختیار زائران عبوری از استان ایلام قرار خواهد گرفت.
وی افزود: با تقسیم بندی استانی روزانه 20 هزار نفر از مرز مهران عبور می کنند. و این اقدامات در برگشت موجب بهبود و کاهش مشکلات ترافیکی می شود.