پلمپ کارگاه غیر مجاز توزیع فرآورده های لبنی در کرمانشاه
هزار و 410 کیلوگرم فراوردهای لبنی فاسد دراین کارگاه توقیف شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر نظارت بر مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : بنا بر گزارش های رسیده درخصوص فعالیت یک واحد غیرمجاز توزیع کننده فرآورده های لبنی ، کارشناسان این مدیریت با هماهنگی مقام قضائی و کارشناسان دفتر حقوقی به محل مراجعه و مقدار هزار و 410 کیلوگرم فرآورده لبنی فاسد را در این واحد متخلف توقیف و پرونده را به مراجع قضائی تحویل دادند.
دکتر شهریار مستوفی به مردم توصیه کرد ؛ مواد لبنی مورد نیاز خود را با برندهای مورد تایید وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، با توجه به تاریخ تولید و انقضاء و از فروشگاه های معتبر تهیه کنند.
وی افزود : بر روی بسته بندی مواد غذایی باید آرم سیب سازمان غذا و دارو و نشانگر رنگی تغذیه ای وجود داشته باشد.