رونق دوباره کارگاه های سنتی شیره پزی در لارستان+فیلم
کارگاه های سنتی شیره پزی در لارستان با تولید شیره خرما یا دوشاب رونق دوباره گرفته است.
به
گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، با پایان فصل
برداشت خرما در لارستان و همزمان با فصل پاییز ،کارگاه های سنتی با
تولید یک تن شیره خرما یا دوشاب رونقی دوباره گرفته است.
این محصول که همان خواص خرما را داراست
، حدود 200 سال است که در کارگاه های شیره پزی لارستان تولید می شود و مورد استقبال
مردم لارستان و شهرها و استان های همجوار قرار گرفته است .
در لارستان 10 کارگاه تولیدی شیره خرما
فعالیت می کند که با همان شکل سنتی شیره خرما یا دوشاب را تهیه کرده و به فروش می
رسانند.