تحلیل افسانهها در کارگاه قصهگویی
کارگاه آموزشی قصه گویی تحلیلی به همت دفتر پژوهش و آموزش کودکان و نوجوانان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با همکاری دفتر ایکوم (کمیته بین المللی موزهها) برگزار میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، مسئول دفتر پژوهش و آموزش کودکان و نوجوانان این پژوهشگاه گفت: پژوهشگران با بررسی قصه ها به این نتیجه رسیده اند که بیشتر قصه ها و افسانه های قدیمی از یک الگوی ثابت و تکرار شونده پیروی می کند.
لیلا کفاش زاده با اشاره به اینکه یکی از برجسته ترین پژوهشگران حوزه قصه و اسطوره ژوزف کمپل است که همه عمر خود را صرف مقایسه های تحلیلی بر روی قصه های بسیاری از کشور های دنیا کرده، افزود: حاصل این تحقیق و پژوهش الگویی به نام سفر قهرمانی است که می توان آن را به همه قصه ها تعمیم داد.
وی افزود: در کارگاه آموزشی قصه گویی تحلیلی سعی شده است تا هنر جویان در جلسه اول با الگوی سفر قهرمانی آشنا شوند و در جلسات بعدی به تحلیل افسانه های گوناگون بپردازند.
به گفته این کارشناس این کارگاه می آموزد که چگونه لایه های پیچیده یک قصه واکاوی و حتی برای موارد درمانی استفاده شود.
این کارگاه همراه با راوی و قصه گو اداره می شود و در هر جلسه کارشناس متخصص قصه گویی یک نمونه قصه گویی ارائه می کند.
کارگاه آموزشی قصه گویی تحلیلی از 25 آبان تا 21 دی از ساعت 13تا 15 در سالن جلسات پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در خیابان امام خمینی، خیابان سی تیر برگزار می شود.