برداشت انار در باغ های شهرستان پاوه
برداشت انار در باغ های شهرستان پاوه آغاز شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر جهاد کشاورزی پاوه با اشاره به وجود 653 هکتار باغ انار در این شهرستان گفت : از این میزان 583 هکتار بارور و 70 هکتار هم غیربارور است.
اردشیر صفیعی با پیش بینی برداشت بیش از 2 هزار تن انار به ارزش 30 میلیارد ریال از این باغ ها گفت : به علت سرمازدگی بهاره ، میانگین عملکرد تولید انار شهرستان در سال جاری ، 2 و 9 دهم تن در هکتار بود.
وی با اشاره به عدم استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در باغ های پاوه ، بیشتر محصولات کشاورزی این شهرستان را ارگانیک و طبیعی اعلام کرد و گفت : علاوه بر مصرف داخلی شهرستان ، بخشی از انارهای تولیدی در بازار مصرف دیگر شهرهای استان کرمانشاه و نیز استان های هم جوار به فروش می رسد.
صفیعی افزود : علاوه بر مصرف انار به صورت تازه خوری ، از انار فرآورده های دیگری مانند رب انار و دانه های خشک شده آن تولید و روانه بازار مصرف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی پاوه در پایان با تقسیم ارقام انار تولیدی شهرستان به دو نوع بومی - محلی و تجاری گفت : ملس ، شیرین ، ترش ، مزله ، کارالی ، نرمه دانه ، سیاه و پیرمیکائیل از انواع بومی - محلی ، و ملس ممتاز ساوه ، یوسف خانی و رباب نی ریز هم ، از ارقام تجاری هستند که نوع ملس ممتاز ، جزو مرغوبترین انار این شهرستان محسوب می شود.