خراسان شمالی
افزایش 17درصدی تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی
85 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از یک میلیون قطعه جوجه در استان فعال است
تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی 17 درصد افزایش یافت .
به گزارش اخبار استانهای
خبرگزاری صدا و سیما، مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی
گفت: از ابتدای امسال تاکنون سه میلیون و 935هزار جوجه یک روزه در مرغداری های این استان تولید شد.
آقای رضازاده با بیان اینکه در این مدت جوجه ریزی17درصد افزایش یافت، افزود: از این میزان جوجه ریزی ، 6 هزار و 132 تُن گوشت تولید شد.
وی گفت: پارسال در همین مدت از سه میلیون و 341 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده، پنج هزار و 219 تن گوشت مرغ تولید شد.
85 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از یک میلیون قطعه جوجه در دوره در این استان فعال است.
سرانه مصرف گوشت مرغ در استان خراسان شمالی 19 کیلو و 300گرم در سال است.