فارن پالسی : پیروزی ترامپ فاجعه ای برای زنان در ارتش آمریکا خواهد بود
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما نشریه فارن پالسی در گزارشی نوشت : دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات فاجعه ای برای زنان در ارتش خواهد بود.
آمریکایی ها در انتخابات هشتم نوامبر به این مسئله رای خواهند داد که آیا گسترش نقش زنان در ارتش ادامه یابد یا خیر یا اینکه زمینه برای سیاست های ارتجاعی فراهم شود که دستاوردهای تاریخی را به عقب خواهد راند و فرصت ها را محدود خواهد کرد. تنها یک انتخاب وجود دارد که هم نیازهای امنیتی و هم آرمان های ملی ما را حفظ کند.
اگرچه بعید به نظر می رسد دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواه آمریکا در این انتخابات پیروز شود اما اظهارات توهین آمیز وی در مورد زنان باعث تضعیف دستاوردهای اخیر فرماندهی غیرنظامی ارتش برای افزایش فرصت ها و از بین بردن موانع برسر را نیروها شده است. ترامپ پیش از آنکه رئیس جمهور شود ، ضربه خود را به ارتش وارد کرده است.
دولت باراک اوباما رئیس جمهور فعلی آمریکا فرصت های بی سابقه ای را برای زنان در ارتش برپایه شایستگی آنها فراهم کرد. وزارت دفاع آمریکا طی دو سال گذشته بیش از 220 هزار فرصت شغلی برای زنان در ارتش ایجاد کرد و این در حالی است که در گذشته این سمت ها همگی در اختیار مردان بود. مقامات غیرنظامی در وزارت دفاع آمریکا اکنون به این نتیجه رسیده اند که استفاده صرف از مردان برای حفظ قوای نظامی در آینده کافی نیست. آنها همچنین به این نتیجه رسیده اند که حضور زنان در ارتش و استفاده از تجربیات آنها می تواند به حل آسانتر بسیاری از مشکلات کمک کند. بر این اساس ارتش می تواند قوی تر شود و قابلیت آنها برای پرداختن به نگرانی های امنیت ملی افزایش یابد.
ترامپ در تبلیغات سیاسی خود نشان داد در صورت پیروزی در انتخابات آینده به عنوان فرمانده کل ارتش همه دستاوردهای به دست آمده در مورد نقش زنان در ارتش را به خطر خواهد انداخت.
متاسفانه ترامپ در تبلیغات سیاسی خود نشان داد در صورت پیروزی در انتخابات آینده به عنوان فرمانده کل ارتش همه دستاوردهای به دست آمده در مورد نقش زنان در ارتش را به خطر خواهد انداخت.
اظهارات منفی و توهین آمیز ترامپ درمورد زنان که شامل اظهاراتی درباره زنان نظامی نیز بود ، بار دیگر بحث هایی را درمورد نقش زنان در عرصه نظامی و نقش آنها در این بخش بوجود آورده است و اینکه با روی کار آمدن ترامپ زنان دیگر قادر نخواهند بود در عرصه نظامی ایفای نقش کنند.
اذعان ترامپ به پیشینه خود در زمینه مخالفت با زنان و همچنین اظهارات و رفتار رکیک وی درقبال زنان کاملا مغایر با ارزش های اصلی در ارتش است نشان می دهد که او برای هدایت زنان و مردان جوان آمریکا شایستگی لازم را ندارد. رسوایی اخلاقی بیشمار ترامپ و افشاگری ها در مورد روابط جنسی نامشروع وی تاکیدی بر این است که او فردی مناسب برای فرماندهی نظامیان آمریکایی نیست.
با این حال به رغم رسوایی های اخلاقی ترامپ و سوء استفاده های جنسی وی از زنان ، نظرسنجی اخیر تایمز نشان می دهد بیش از 40 درصد از رای دهندگان نظامی ، ترامپ را تایید می کنند و بیشترین حامیان ترامپ در میان نظامیان را مردان تشکیل می دهند که ستون اصلی ارتش آمریکا به شمار می روند.