برداشت زعفران در کشتزار آزمایشی مرزن آباد
با توجه به رطوبت مازندران ، کارشناسان اید کیفیت عیار زعفران برداشت شده را در مرکز جهاد کشاورزی بررسی کنند.
برداشت محصول از کشت آزمایشی زعفران در مازندران آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ، سرپرست جهاد کشاورزی مرزن آباد با اشاره به آغاز برداشت زعفران پس از کشت آزمایشی آن در مرزن آباد گفت : تولیدکننده از محصول برداشتی خود رضایت دارد اما با توجه به رطوبت مازندران ، کارشناسان این بخش باید کیفیت عیار زعفران برداشتی را در مرکز جهاد کشاورزی بررسی کنند.
به گفته جعفر صالحی ، پیاز زعفران را آقای نجار صادقی کشاورز مرزن آبادی پارسال از مشهد آورد و آن را در 200 متر مربع کشت کرد و امسال نیز کشت همان پیاز را در حدود 400 مترمربع توسعه داده است.
او افزود : با توجه به آب و هوای خشک مرزن آباد در مقایسه با نوشهر و چالوس و رضایت از برداشت نخستین محصول زعفران ، کارشناسان قابلیت کشت این محصول و چگونگی انجام آن را در منطقه و مرزن آباد پیگیری می کنند.
رویش گونه های وحشی زعفران نیز در مازندران ، شوق کشاورزان را برای کشت این محصول افزایش داده است.