سالانه 700 هزار تن ماکارونی در کشور تولید می شود
دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی از تولید سالانه 700 هزار تن ماکارونی در کشور خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، علی ایمانی در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: ایران در گذشته واردکننده ماکارونی از ایتالیا و ترکیه بود اما خوشبختانه امروز در زمره صادر کنندگان موفق در دنیا قرار گرفته است.
وی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر ماکارونی ایران به 70 تا 80 کشور جهان صادر می شود ، اظهار داشت : ماکارونی کشور از حیث کیفی حرف زیادی برای گفتن در سطح دنیا دارد.
مرتضی سلطانی از تولیدکنندگان ماکارونی نیز با اعلام اینکه ماکارونی از مغز گندم به ویژه رقم دوروم تولید می شود، افزود : فرآیند تولید ماکارونی یک فرآیند غیر دستی و بهداشتی است.
وی همچنین با تصریح اینکه ماکارونی یک غذای سالم، ماندگار، ارزان و در دسترس است، اظهار داشت : ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش تغذیه ای مناسب ومفید است.
سلطانی با بیان اینکه بهترین ماکارونی از آرد ویژه گندم دوروم به نام «سمولینا» تهیه می شود، گفت: گندم دوروم کشور بسیار با کیفیت و حرف زیادی برای گفتن در دنیا دارد.
وی با اظهار اینکه ماکارونی به دو روش نیمه اتوماتیک (سنتی) و اتوماتیک در سطح دنیا تولید می شود، گفت: در حال حاضر هفت کارخانه اتوماتیک و 15 تا 20 کارخانه نیمه اتوماتیک در کشور مشغول فعالیت هستند. سهم اصلی بازار ماکارونی داخلی و خارجی مربوط به تولید
کارخانه های اتوماتیک در کشور است.
سلطانی گفت : در آفریند تولید ماکارونی باید از تکنولوژی روز دنیا استفاده شود و کارخانه های اتوماتیک تولید ماکارونی در ایران از دانش فنی بالایی برخوردار هستند.
سلطانی با اشاره به اینکه کیفیت موجب افزایش تولید و رونق صادرات می شود، افزود: با افزایش تولید قیمت تمام شده تولیدات کاهش و تولیدکنندگان می توانند کالا را باکیفیت و ارزان به مصرف کنندگان عرضه کنند.
وی افزود : بسته بندی مناسب، کیفیت مطلوب، قیمت منطقی و مشتری مداری باید دستورکار هر تولید کننده ای قرار گیرد و واحدهای تولیدی با ارتقای کیفیت کالا با تکنولوژی روز با ید نظر مصرف کنندگان را به نحو احسن تامین کنند.