رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا
بانوان بخش دستگردان طبس در جشنواره غذای سالم رقابت کردند. این جشنواره با شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، دبیر جشنواره سلامت غذای عشق آباد بخش دستگردان گفت: در این جشنواره 75 بانوی بخش دستگردان با پخت 81 نوع غذا در بخش های غذای اصلی، پیش غذا و دسر و میان وعده با هم رقابت کردند. کوفته برنجی، حلیم بادمجان، نان جو، مرغ ترش، ژله تزریقی و قلیف سمنو از انواع غذاهای طبخ شده در این جشنواره بود.
حسین محمدزاده، آشنایی بانوان خانه دار با غذاهای سالم و ترغیب خانوادهها به استفاده از غذاهای بهداشتی و محصولات کشاورزی ارگانیک را از اهداف برگزاری جشنواره غذای سالم برشمرد.
در پایان این جشنواره با رأی هیأت داوران، 10 نفر به عنوان افراد برتر انتخاب شدند .
رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذا