تجلیل از 9 طرح خلاق شهری در سومین جایزه جهانی خشت طلایی تهران
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران در اختتامیه سومین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران گفت: امسال در هنگام برگزاری این رویداد در ایستگاه سوم 45 داور خارجی، 255 طرح خارجی از 85 کشور و 183 شهر دنیا را بررسی کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، شهرام گیل آبادی در این مراسم که با حضور شهرداران سارایوو و بعلبک و هیئت همراه، شهرداران کلانشهرهای رشت و تبریز و مدیران ارشد شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: جایزه جهانی خشت طلایی تهران برای ارج نهادن به تفکرات در حوزه مدیریت شهری و پروژه های مطرح شهری است که در روز جهانی شهرها برگزار می شود.
وی با اشاره به نامگذاری این جایزه جهانی با بکارگیری نام خشت گفت: خشت کوچکترین واحد معماری در ایران است که پیشینه ای هفت هزار ساله در معماری کشورمان دارد. بنابراین جایگاه ویژه ای برای این مهم در مدیریت شهری وجود دارد.
رئیس شورای سیاستگذاری جایزه جهانی خشت طلایی با اشاره به اینکه این رخداد بر دو پایه شهر هوشمند و تاب آوری شهرها برگزار شده است، افزود: در سومین دوره از این جایزه جهانی هفت محور اعلام شده بود که در راستای نوآوری شهرها برای زیست بهتر و آینده پربار آثار ارائه شده به ریاست شهردار تهران مورد داوری قرار گرفت.
وی افزود: امسال در توالی برگزاری این رویداد در ایستگاه سوم، 45 داور خارجی؛ 255 پروژه خارجی از 85 کشور و 183 شهر دنیا را بررسی کردند.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران اظهار کرد: مرحله سخت داوری پروژه ها با حضور خبرگان شهری از شهرهای مختلف از جمله پنج متخصص و داور بین المللی در فرآیندی شامل هفت بخش انجام شد.
گیل آبادی که در مراسم اختتامیه سومین دوره از جایزه خشت طلایی تهران سخن می گفت، اعلام کرد: در این دوره 15 پروژه مورد تقدیر و در نهایت 9 پروژه خلاق و کارکردی شهری مورد تجلیل قرار گرفته است که تندیس طلایی خشت تهران به آنان اهداء می شود.
وی در پایان از همکاری برنامه اسکان بشر، سازمان های بین اللمللی همچون متروپلیس ، مجمع شهرهای جهان، مجمع شهرداران آسیایی، دبیرخانه جایزه خشت طلایی تهران و دست اندرکاران مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران تقدیر و تشکر کرد.
تمامی آثار ارسالی در محورهای معماری و شهرسازی و حفاظت از میراث فرهنگی، توسعه پایدار و محیط زیست شهری، تأمین و توسعه زیر ساخت ها، توسعه فرهنگی و اجتماعی شهرها و حکمروایی محلی، برنامه ریزی و مدیریت شهری، شهر هوشمند و دولت الکترونیک شهری بود که از 21 طرح تجلیل شد.