دادستان تهران
دستگیری دو متهم مروج فساد و ابتذال جنسی
دادستان عمومی و انقلاب تهران از دستگیری دو متهم مروج فساد و ابتذال جنسی خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران ، جعفری دولت آبادی در پنجمین نشست دادستانی تهران در حوزه آسیب های اجتماعی با موضوع عفاف و حجاب از دستگیری یک متهم سابقه دار و فعال در ماساژ غیرمجاز و مختلط و هم چنین از دستگیری یک متهم مروج فساد خبر داد.
وی با بیان اینکه متهمان با صدور قرار تامین مناسب به زندان معرفی شده اند،گفت: هر دو متهم سابقه فعالیت های غیرقانونی در زمینه ترویج فساد و ابتذال جنسی داشته اند.
جعفری دولت آبادی در ادامه جلسه در بیان اهمیت مهدهای کودک افزود: به مهدهای کودک نباید به محل نگهداری کودکان نگاه کرد، بلکه مهدهای کودک پرورشگاه فرهنگی هستند؛ زیرا کودکان امروز، مردان و زنان آینده هستند لذا با سرمایه گذاری بر روی کودکان ، آینده آنها را تضمین کرده ایم.
وی اختلاف میان دستگاه ها از جمله سازمان بهزیستی و آموزش و پرورش در مدیریت امور مربوط به مهدکودک ها را قابل رفع در این جلسات ندانست، اما اعلام کرد موضوع را به دستگاه های مربوطه انعکاس خواهد داد.
دادستان تهران از سازمان بهزیستی خواست نظارت ها را در عرصه عمل تشدید کند و پیشنهاد کرد جمعی از نمایندگان دستگاه های حاضر در جلسه با سازمان بهزیستی همکاری کرده و در قالب گروه های جداگانه از مهد کودک ها بازدید کنند.
دادستان تهران از اعلام برخی آمارهای بدون مبنا از سوی برخی افراد و مسئولان در حوزه های مختلف انتقاد کرد و افزود : آمارها نباید موجب سیاه نمایی و سلب اعتماد مردم شود و در عین حال آمارها باید واقعی باشد.
جعفری دولت آبادی در خصوص پیشنهاد برگزاری جلسه با طراحان لباس، موضوع را به یک کارگروه ارجاع داد.
وی پیشنهاد کرد با مدیران مراکز تولید البسه، جلساتی با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی و تولیدکنندگان کلان آنها برگزار شود و از معاون دادسرا خواست تمرکز جلسات در مورد لباس هایی باشد که جهت ارائه در بهار سال آینده در حال تولید و قابل ارائه خواهد بود.
دادستان تهران مطالبه از دستگاه های فرهنگی که بودجه های مربوط به عفاف و حجاب را در اختیار دارند ، امری مهم تلقی کرد و اظهار داشت: به تدریج از نمایندگان دستگاه های مربوطه دعوت خواهد شد تا در خصوص عملکرد خود توضیح دهند.
عملکرد مسئولان در نگرش مردم به موضوع عفاف و حجاب موثر است.
دادستان تهران گفت:36 دستگاه و سازمان حدود 6 هزار میلیارد تومان بودجه برای امور فرهنگی در اختیار دارند .
جعفری دولت آبادی با انتقاد از مصرف گرایی و تجمل گرایی، برونرفت از چنین آسیبی را منوط به توجه به نقش جامعه در تربیت و پرورش انسان ها دانست.
وی نقش دستگاه ها به ویژه فعالان حوزه فرهنگ درموضوع عفاف و حجاب را، نقشی بی بدیل خواند و خاطرنشان کرد: امر عفاف و حجاب مستلزم برنامه و اقدامات ریشه ای و مداوم است.
جعفری دولت آبادی به نقش دستگاه های فرهنگی در این موضوع اشاره کرد و افزود: طبق برخی آمارها ، 36 دستگاه و سازمان حدود 6 هزار میلیارد تومان بودجه برای امور فرهنگی در اختیار دارند.
وی درخصوص نتیجه مهم قابل استنتاج از این امر اضافه کرد: وجوه کلانی در اختیار دستگاه ها و نهادهای فرهنگی کشور قرار دارد، اما خروجی و عملکرد قابل ملاحظه ای در حوزه عفاف و حجاب مشاهده نمی شود ؛ این در حالیست که صرف این وجوه در جهت اجرای برنامه های مربوط ارتقای وضع عفاف و حجاب می تواند موجبات تحول در وضع موجود را فراهم کند.
وی افزود: اگر دستگاه های فرهنگی بخشی از بودجه و اعتبارات خود را در حوزه عفاف و حجاب هزینه کنند، تحولات مثبتی رخ خواهد داد.
جعفری دولت آبادی سرمایه گذاری روی کودکان، نوجوانان و جوانان کشور را به عنوان آینده سازان کشور مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر به این قشرها توجه نکنیم، مشکلات کنونی در آینده افزایش خواهد یافت.
دادستان تهران با اشاره به این که برخلاف نظام های سکولار، نظام دینی مسئولیت هدایت و رشد مردم را بر عهده دارد و غفلت از این موضوع قابل توجیه نیست، تاکید کرد: باید در حوزه عفاف و حجاب با برنامه ریزی هدفمند اقدامات مستمر و اساسی انجام گیرد.
وی به تاثیر و نقش آثار عملکرد مسوولان بر رفتار مردم اشاره کرد و با ابراز اطمینان از این که عملکرد مناسب مسوولان موجب تغییر رفتار و دیدگاه مردم خواهد شد اظهار داشت: بخشی از مشکلات کنونی در همه حوزه ها از جمله سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، به رفتار مسوولان بر می گردد.
دادستان تهران با انتقاد از اینکه برخی مسئولان با در پیش گرفتن منش اشرافی گری ، فراموش کرده اند که با همراهی و حضور مردم به مقام و منصب رسیده اند، افزود: رفتار و عملکرد مسئولان در نگرش مردم به موضوع عفاف و حجاب موثر است.