نقش پرستاران در کنترل و مدیریت بیماریهای مزمن
دبیر علمی بخش پرستاری یازدهمین همایش بینالمللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم گفت: پرستاران در کنترل و مدیریت بیماریهای مزمن نقش ویژهای دارند و نیاز است در کنار متخصصین غدد به ارایه خدمات بپردازند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، عباس عباس زاده افزود: در همایش امسال برای نخستین بار فرصتی ایجاد شده است تا برنامه های ویژه گروه پرستاری اجرا و معرفی شود.
وی افزود: با توجه به شیوع دیابت و مشکلات ناشی از آن در جامعه موضوعاتی مانند لزوم توجه به مراقبت و عوارض دیابت، مدیریت عوارض بیماری و استفاده از فناوریهای نوین در مراقبت های پرستاری در همایش ارائه خواهد شد.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هم چنین موضوعات دیگری در خصوص غربالگری و تشخیص بیماری های غدد، بدخیمی ها و جراحی غدد در این همایش مورد بحث قرار خواهد گرفت.
دبیر علمی بخش پرستاری یازدهمین کنگره بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم اضافه کرد: نشست های تخصصی در این همایش برگزار می شود و در آن به مسائلی مانند مراقبت های معنوی از بیماران پرداخته خواهد شد.
عباس زاده گفت: از مجموعه مقالات ارسال شده به بخش پرستاری این همایش 12 مقاله به عنوان سخنرانی و 30مقاله نیز به عنوان پوستر پذیرفته شده است.
وی با بیان اینکه درمان طبی به تنهایی موجب بهبود بیماران نمی شود افزود: مگر اینکه مراقبتهای طولانی مدت از آنها شود بنابراین بیماران بهخصوص افراد مبتلا به بیماری های غدد علاوه بر دریافت دارو و درمان های مناسب نیاز به مراقبت های پرستاری دارند.
یازدهمین همایش بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم با حضور 15 سخنران خارجی از کشورهای آلمان، انگلستان، ایرلند، اسپانیا، مالزی، هلند، ترکیه، ایتالیا، نیوزیلند، پاکستان و استرالیا از 12 تا 14 آبان در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.