پخش زنده
امروز: -
تعیین قیمت نان در استان کهگیلویه و بویراحمد به کارشناسی دقیق نیاز دارد.
فتاح محمدی در سومین نشست شورای سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد افزود:آموزش و نظارت دو رکن اصلی توسعه سلامت نان در استان هستند.
وی ادامه داد:در بحث توسعه سلامت نان باید مواردی نظیر کیفیت آرد و نان،ساعات پخت،نظارت و سهمیه آرد مورد توجه قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: کمیته ای با محوریت فرمانداران،دانشگاه علوم پزشکی، استاندارد و دستگاه های مرتبط دیگر تشکیل شود و مباحث مربوط به کیفیت بخشی و نظارت نان را در دستور کار خود قرار دهند.
محمدی همچنین به ضرورت نظارت بر مراحل مختلف تولید و عرضه لبنیات سنتی اشاره کرد و افزود: با نظارت های انجام شده سلامت این محصولات تضمین شود.
وی به فرا رسیدن فصل سرما و شیوع آنفولانزا اشاره کرد و با بیان اینکه پیشگیری در این خصوص اهمیت دارد گفت: همکاری مطلوب رسانهها و صدا و سیمای مرکز استان در اطلاعرسانی نحوه پیشگیری و مراقبت بیماری آنفلوآنزا تأثیر بالایی در کاهش ابتلا به این بیماری دارد.
معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شورای سلامت استان در خصوص پیگیری و تحقق مصوبات روند مطلوبی دارد.
وی تأکید کرد: دبیران کارگروه ها می بایست با تخصیص وقت و کار کارشناسی شده مصوبات را به نتیجه برسانند.