پنج هزار میلیارد ریال اعتبار بنیاد مستضعفان برای محرومیت زدایی
رئیس بنیاد مستضعفان اعلام کرد : امسال 5هزار میلیارد ریال صرف فعالیت های محرومیت زدایی خواهد شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ محمد سعیدی کیا در مراسم بهره برداری از فاز اول فولاد کاوه کیش با بیان اینکه 30درصد از سود خالص بنیاد مستضعفان به اجرای طرح های محرومیت زدایی و حمایتی اختصاص یافته است ، خاطرنشان کرد : بنیاد مستضعفان تا پایان سال 93 همه مالیات قانونی خود را پرداخت کرده و با برگزاری مجمع تلفیقی سال 94 ؛ اقدامات قانونی لازم برای پرداخت همه مالیات بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در جریان است.
سعیدی کیا با اشاره به پروژه های عظیم محرومیت زدایی و اشتغال زایی بنیاد مستضعفان در حوزه صنعت و معدن از جمله مجتمع آلومینیوم خوزستان در مسجد سلیمان ، فولاد اروند در خرمشهر و ... ابراز امیدواری کرد : با حمایت دولت خبر های خوشی تا پایان سال از افتتاح و بکارگیری نیروهای بومی در پروژه های بزرگ استغال زایی بنیاد منتشر شود.
وی افزود : بنیاد مستضعفان در حال حاضر در بخش اقتصاد با وزارتخانه های مختلف در بخش های نیروگاهی ، ساخت آزادراه ، صنایع سنگین و ..... در بخش اجتماعی و حمایت و محرومیت زدایی با سازمان بهزیستی ، کمیته امداد حضرت امام (ره) ، وزارت کشور ، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و .... همکاری صمیمانه ای دارد. وی همچنین افزود : بنیاد مستضعفان آماده حضور در بخش های راهبردی کشور است که دولت قصد تصدی گری در انها را ندارد.
تقدیر هیات دولت از بنیاد مستضعفان
در این مراسم که با حضور معاون اول رئیس جمهوری برگزای شد، اسحاق جهانگیری ضمن ابلاغ تشکر هیات دولت و رئیس جمهوری به مجموعه بنیاد مستضعفان به دلیل اجرای این طرح مهم و حیاتی گفت: لازم است برای شناسایی و اجرای طرح هایی نظیر فولاد کاوه جنوب و بهبود فضای کسب و کار ، تمرکز ویژه شود تا شاهد رضایت مندی هر چه بیشتر مردم از نتایج طرح ها باشیم.
معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه اقتصاد ایران مسیر توسعه را طی می کند ، افزود : با توجه به مجموعه ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد می توان با اطمینان به مردم گفت که آینده اقتصاد کشور، بسیار روشن و امیدوارکننده است.
جهانگیری از مدیران زبده و با تجربه ای که هشت سال جنگ و دوران پس از آن را سپری کرده اند و همچنین نیروهای جوان تحصیلکرده به عنوان سرمایه های اصلی کشور نام برد که می توانند امور کشور را به پیش ببرند.
وی تاکید کرد : با اتکای به این سرمایه می شود کارهای بزرگی انجام داد اما مهم تر از آن ایجاد شرایط لازم برای کار و فعالیت است.
جهانگیری در ادامه با اشاره به بهره برداری از مرحله نخست تولید شمش فولاد کاوه جنوب کیش خاطرنشان کرد: هرمزگان امروز به یکی از قطب های بزرگ فولاد کشور تبدیل شده است.
وی از وجود پنج هزار و 800 کیلومتر ساحل به عنوان نعمتی بزرگ نام برد و افزود: کمتر از چهار تا پنج درصد سواحل ما در قالب بنادر فعالیت اقتصادی دارد در حالی که باید تلاش کرد به قطب توسعه تبدیل شود.
فاز نخست فولاد کاوه کیش با ظرفیت 1.2 میلیون تن با اتکای به توانممندی های مهندسان ایرانی و در دوران تحریم های ظالمانه تکمیل و راه اندازی شده است ، اشتغالزایی پایدار برای 1200 نفر به طور مستقیم و 72 هزار فرصت شغلی مستقیم در کنار افزایش ظرفیت تولید فولاد کشور از جمله دستاورد این طرح ملی است که با سرمایه گذای 270 میلیارد ریالی بنیاد مستضعفان ایجاد شده است .