آغاز کشت فلفل دلمه در هرمزگان
کشت فلفل دلمه ای در 3 هزار و 827 هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان آغازشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد 89 هزار و 255 تن محصول از این سطح زیرکشت برداشت شود.
سید رضا امیرزاده افزود: به علت ثابت بودن سطح زیرکشت تولید امسال نسبت به پارسال تفاوتی ندارد.
وی گفت: شهرستان های رودان،بندرعباس از مناطق مهم تولید فلفل دلمه ای در هرمزگان است.
مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:محصولات تولید شده علاوه بر تامین بازار استان به استان های تهران،اصفهان ،فارس و تبریز فرستاده می شود.
فصل کشت فلفل دلمه ای از اواخر مهر آغاز می شود و تا پایان آبان ادامه دارد.
فصل برداشت نیز از اسفند آغاز می شود و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
فلفل دلمه ای منبع مهم ویتامین آ و سی است.گیاهی تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ را برطرف می کند.